Εικόνες ντροπής στη Λέσβο | Αστυνομικός κλωτσά μετανάστες

Τριτοκοσμικές σκηνές που δεν συνάδουν με τον ανθρωπισμό και το σεβασμό των δικαιωμάτων των μεταναστών, αλλά και κάθε ανθρώπινης ύπαρξης εκτυλίχθηκαν στο νησί της Λέσβου την ημέρα της επίσκεψης του πρωθυπουργού και του αυστριακού καγκελάριου.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του απίστευτου περιστατικού ένας άνδρας της Αστυνομίας, που συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να κλωτσά μετανάστες στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας, που βρίσκεται στην άλλη πλευρά του νησιού, από εκείνη που βρισκόταν ο πρωθυπουργός.

Τις ντροπιαστικές φωτογραφίες ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook ο Saverio Serravezza, ενώ μέσω Twitter ο δημοσιογράφος Olivier Drot βρίσκει την ευκαιρία και κατηγορεί τον Έλληνα πρωθυπουργό πως δεν μπορεί ή δεν θέλει να ελέγξει την Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Saverio Serravezza, στον προσφυγικό καταυλισμό της Μόριας φιλοξενούνται μη Σύροι πρόσφυγες, Αφγανοί, Ιρακινοί και άλλων εθνικοτήτων, αφού οι Σύροι βρίσκονται στο Καρά Τεπέ, εκείνον, δηλαδή, που επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας με τον Βέρνερ Φάιμαν, που εμφανίστηκαν σε… ειδυλλιακά ενσταντανέ με τους μετανάστες…

real.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ