Σήμερα η εθελοντική αιμοδοσία από την Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

σήμερα-η-εθελοντική-αιμοδοσία-από-την-729763

Με τον Άνθρωπο να βρίσκεται στο επίκεντρο της λειτουργίας της, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων όχι μόνο συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά διευρύνει και εμπλουτίζει τις σχετικές δράσεις με κάθε ευκαιρία.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα διοργανώνειεθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Ο Άγιος Ιωάννης» και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Η αιμοδοσία θα λάβει χώρα την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τράπεζας (Ελευθερίου Βενιζέλου 28-32, Χανιά) από τις 09:00 έως τις 14:00. Η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί από συνεργείο του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, ενώ κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας, στο χώρο θα υπάρχει και γιατρός. Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση από μέλη του συλλόγου για την δωρεά μυελού των οστώνκαι εκπαιδευμένοι εθελοντές θα λαμβάνουν δείγμα στοματικού επιχρίσματος.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, που έχουν την δυνατότητα, να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία. Η συμβολή όλων μας αποτελεί άμεση στήριξη στον συνάνθρωπο και στην τοπική κοινωνία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook