Δώσανε τα χέρια με τον Βάμβουκα Γιώργος Ξανθουδάκης και Γιώργος Φραγγεδάκης

δώσανε-τα-χέρια-με-τον-βάμβουκα-γιώργο-136412

xanthoudakis fragedakisΔύο νέες μεταγραφές από τον συνδυασμό της Δημοτικής Αρχής στον «Δήμο Ενεργών Πολιτών» ανακοινώθηκαν πριν από λίγο.

Πρόκειται για τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Ξανθουδάκη και Γιώργο Φραγγεδάκη, οι οποίοι, σε κοινή δήλωσή τους, αναφέρουν τα εξής:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Δημότες των Χανίων γνωστοποιήσαμε, με γραπτή μας δήλωση 17/01/2014, ότι δεν επιθυμούμε να είμαστε ξανά υποψήφιοι με την παράταξη του νυν Δημάρχου κ. Μανόλη Σκουλάκη.

Σήμερα, κινούμενοι στο ίδιο πλαίσιο, θεωρούμε σκόπιμο να κοινοποιήσουμε στους συνδημότες μας, την απόφασή μας να συνταχθούμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τη δημοτική παράταξη «Δήμος Ενεργών Πολιτών» και τον επικεφαλής αυτής κ. Τάσο Βάμβουκα.

Στη διάρκεια της θητείας του παρόντος Δημοτικού Συμβουλίου, αναγνωρίσαμε ότι η παράταξη του «Δήμου Ενεργών Πολιτών», μέσω των εκλεγμένων εκπροσώπων της, στάθηκε πιστή σε αρχές και αξίες οι οποίες μπορούν σε συνδυασμό με όρεξη για δουλειά να οδηγήσουν σε πολύτιμες για την πορεία του Δήμου Χανίων τομές, με γνώμονα την ποιότητα ζωής του πολίτη και την ανάπτυξη του τόπου μας. Τις αρχές και αξίες αυτές ασπαζόμαστε πλήρως. Με την πίστη ότι θα ωθήσουμε στο δρόμο της αλλαγής τη γενιά μας αλλά και όσους από τους συνδημότες μας ζητούν διαφορετικές λογικές και πολιτικές από αυτές που εφαρμόστηκαν τα τελευταία χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα είμαστε υποψήφιοι με τον συνδυασμό του «Δήμου Ενεργών Πολιτών».»

vamvoukas dimos energon politon

zarpa.gr

 

 

2 thoughts on “Δώσανε τα χέρια με τον Βάμβουκα Γιώργος Ξανθουδάκης και Γιώργος Φραγγεδάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook