Δωρεάν διακοπές απο τον ΟΑΕΔ με την επιταγή τουρισμού | Ποιοι είναι δικαιούχοι

δωρεάν-διακοπές-απο-τον-οαεδ-με-την-επι-248743

diakopes Διακοπές δωρεάν ή με μικρή συμμετοχή με την Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ για το 2015 -2016 θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν οι δικαιούχοι από την 1η Οκτωβρίου 2015 μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2016.

Οι δικαιούχοι φέτος θα ανέλθουν στους 150.000 αυξημένοι κατά 20.000 που ήταν πέρσι σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ όπου θα διαθέσει κουπόνι σε 150.000 ωφελούμενους ανέργους και εργαζόμενους αλλά και στις οικογένειές τους.

Τα κριτήρια συμμετοχής αναμένεται να είναι τα ίδια με πέρσι, ενώ οι αιτήσεις οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν στα μέσα Ιουλίου, θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Το Πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις ενώ σύμφωνα με τα περσινά κριτήρια δικαιούχοι του προγράμματος είναι είτε εργαζόμενοι με 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας το έτος 2014 είτε άνεργοι που το έτος 2013 έλαβαν 50 ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης ανεργίας είτε εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Ειδικά Μητρώα Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

Για την επιλογή στο πρόγραμμα εφαρμόζεται αυτοματοποιημένη διαδικασία μοριοδότησης από το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού Να υπενθυμίσουμε ότι το περσινό πρόγραμμα είναι ακόμη σε εξέλιξη και κλείνει στις 30/09/2015

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook