Δυο γνωστοί Χανιώτες στο ψηφοδέλτιο του Τάσου Βάμβουκα

fantridakis_tzinebrakis_new

Δύο νέες προσθήκες στον συνδυασμό του Τάσου Βάμβουκα ανακοινώθηκαν σήμερα, από δύο γνωστούς και ενεργούς Χανιώτες που όπως λένε “κινητήριος δύναμη για την απόφαση αυτή αποτελεί η συναντίληψη μας για την χάραξη ενός νέου «οδικού χάρτη» για την τοπική διακυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα, χωρίς κομματικές και άλλες εξαρτήσεις”.

” Έναν χάρτη”, που όπως τον περιγράφουν πρέπει να “αποτυπώνει καινοτόμες λύσεις για τη διαχείριση της καθημερινότητας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, με ορθολογική διαχείριση αρμοδιοτήτων και πόρων, με επαναπροσδιορισμό των σχέσεων των δήμων με την Πολιτεία και την επιχειρηματικότητα.”.

Όπως επισημαίνουν, “πρέπει να φύγουμε από το μοντέλο διαχείρισης των δήμων όπου επικρατεί η έλλειψη σχεδιασμού και η επιρροή διαφόρων ιδιοτελών συμφερόντων και να περάσουμε σε μια δημοτική Αρχή που διαρθρώνει τις υπηρεσίες της με περισσότερο αποτελεσματικό τρόπο. Από την άλλη, ο δήμος πρέπει να στηριχθεί στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του , δημιουργώντας ένα σύστημα οργάνωσης και προβολής της ταυτότητάς του προκειμένου να αναπτυχθεί η τοπική οικονομία. Με την συμμετοχή μας θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν και με διαφορετικό τρόπο, αρκεί να υπάρχει νέα αντίληψη και νέο μοντέλο λειτουργίας. Υπό τις παρούσες συνθήκες «δεν είμαστε εδώ για εξωραϊσμούς και πάρκα». Δεν υποτιμάμε τα συγκεκριμένα έργα αλλά οι καιροί απαιτούν επεμβάσεις κοινωνικού περιεχομένου και προσπάθειες για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

ΣΥΝΤΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:

  • O Kωστας Φαντριδάκης είναι επιχειρηματίας στο χώρο του τουρισμού και της εμπορίας αυτοκινήτων. Μέλος του Δ.Σ. του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου δημοτικού Νέας Κυδωνίας.
  •  Ο Μιχάλης Τζινευράκης είναι Χημικός με μεταπτυχιακές σπουδές στον Έλεγχο Ποιότητας και Διαχείριση Περιβάλλοντος. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης , μέλος της Συγκλήτου του Πολυτεχνείου καθώς και εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Φωτοβολταϊκών Επενδυτών(ΠΑ.ΣΥ.Φ).

zarpa.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ