Δραματική διάσωση δύο Ισπανών από βέβαιο πνιγμό στον Τάμεση! | Photos + Video

δραματική-διάσωση-δύο-ισπανών-από-βέβ-226747

diasosiΠαρ’ ολίγο τραγική κατάληξη θα είχε η νυχτερινή βόλτα δύο Ισπανών τουριστών κοντά στον ποταμό Τάμεση, στη βρετανική πρωτεύουσα, την περασμένη Τρίτη. Οι δύο νεαροί, ηλικίας περίπου 20 ετών, περπατούσαν κοντά στον Τάμεση, όταν ο ένας από αυτούς ακούμπησε στον προστατευτικό τοίχο του ποταμού, αλλά ξαφνικά έπεσε μέσα.

Ο φίλος του βούτηξε στον Τάμεση για να τον σώσει, αλλά και οι δύο άρχισαν να καλούν σε βοήθεια αφού τους παρέσυρε το ρεύμα και, αν και προσπαθούσαν να πιαστούν από τα γύρω τοιχώματα, έπεφταν πάλι στο νερό. Ένας συνομήλικός τους άνδρας, που μιλούσε Ισπανικά και εργαζόταν σε κοντινό μπαρ, έσπευσε να τους βοηθήσει όταν άκουσε να καλούν σε βοήθεια στα Ισπανικά.

diasosi1

Ο τρίτος άνδρας έπεσε στον Τάμεση, αλλά και εκείνος κόντεψε να πνιγεί, αφού το ρεύμα του ποταμού ήταν ισχυρό. Οι τρεις άνδρες άρχισαν να καλούν σε βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν διασώστες από το Royal National Lifeboat Institute.

diasosi2

Ο επικεφαλής των διασωστών, Kevin Maynard, δήλωσε ότι, όταν οι διασώστες έφθασαν στον Τάμεση οι τρεις άνδρες κατέβαλαν προσπάθειες να πιαστούν από τον προστατευτικό τοίχο του ποταμού, αλλά τα ισχυρό ρεύμα δεν τους το επέτρεπε. Στο σημείο είχαν μαζευτεί και περαστικοί, ενώ κάποιοι από αυτούς φώτιζαν με φακούς μέσα στο ποτάμι για να διευκολύνουν το έργο της διάσωσης.

Σύμφωνα με τον Maynard και οι τρεις είχαν παγώσει, ενώ ένας από αυτούς έπαθε υποθερμία. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι τρεις άνδρες σώθηκαν την τελευταία στιγμή από βέβαιο πνιγμό!

Δείτε ο σχετικό βίντεο
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook