Διαμονή «με το στανιό» στα Σφακιά κι ούτε μια συγνώμη στους 15 τουρίστες… | «Το λεωφορείο περίμενε το καράβι» απαντά η εταιρία

διαμονή-με-το-στανιό-στα-σφακιά-κι-ού-729424

Στις 13:30 το μεσημέρι με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ αναχώρησαν από τα Σφακιά για τα Χανιά και οι τελευταίοι από τους επιβάτες του πλοίου που «ξέμειναν» από χθες στην περιοχή, αφού φτάνοντας στο λιμάνι από την Αγία Ρουμέλη μετά την έξοδό τους από το Φαράγγι, διαπίστωσαν πως το λεωφορείο είχε φύγει!

ΕΔΩ: Πέρασαν το Φαράγγι της Σαμαριάς και έχουν “αποκλειστεί” στα Σφακιά | Τουρίστες καταγγέλλουν ότι έπεσαν θύματα απάτης

Σε επικοινωνία με το zarpanews.gr εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει ναυλώσει το συγκεκριμένο πλοίο, διευκρίνισε πως συνεργάζονται με το ΚΤΕΛ, το οποίο καθημερινά από τις αρχές του καλοκαιριού περιμένει την άφιξη του πλοίου στα Σφακιά για να αναχωρήσει για τα Χανιά. Όπως δε τον διαβεβαίωσαν από το ΚΤΕΛ, αυτό συνέβη και εχθές.

Από τη μεριά τους οι καταγγέλλοντες υποστηρίζουν πως σε επικοινωνία τους με το ΚΤΕΛ, τους είπαν ότι δεν γνώριζαν την ύπαρξη του πλοίου παρά τις διαβεβαιώσεις και από προσωπικό του πλοίου αλλά και από τον πράκτορα ότι το ΚΤΕΛ θα τους περίμενε!

Φυσικά αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει, γιατί το συγκεκριμένο πλοίο είναι στην γραμμή από τον Ιούνιο μεταφέροντας εκατοντάδες επιβάτες καθημερινά και χωρίς ποτέ να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα.

Αργά χθες βράδυ οι καταγγέλλοντες, αφού πέρασαν αρκετή ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Σφακιών, πείστηκαν να μην υποβάλουν μήνυση για απάτη ώστε να μην επιβαρυνθούν και με επιπλέον έξοδα αφού θα έπρεπε να πληρώσουν για την διαμονή τους στα Σφακιά.

Σήμερα, μιλώντας στο zarpanews.gr περίμεναν την επιστροφή τους στα Χανιά μετά από ολονύχτια ταλαιπωρία ενώ όπως τόνισαν κανείς δεν επικοινώνησε μαζί τους, ούτε για μια «συγνώμη».

zarpanews.gr

One thought on “Διαμονή «με το στανιό» στα Σφακιά κι ούτε μια συγνώμη στους 15 τουρίστες… | «Το λεωφορείο περίμενε το καράβι» απαντά η εταιρία

  1. Το πλοιο της ανενδυκ φευγει στις 18.30 απο λουτρο ερχομενο απο φαραγγι σαμαριας-αγια ρουμελη.το πλοιο της νεν φευγει 19.20 .Το κτελ θα ξερει αν το τελευταιο λεωφορειο απο σφακιαπεριμενει και αυτο το πλοιο η οχι .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook