Διαλύεται η παράταξη Σκουλάκη! «Κούνησε μαντήλι» και άλλος δημοτικός σύμβουλος

διαλύεται-η-παράταξη-σκουλάκη-κούνη-458431

Στην παράταξη του Άρη Παπαδογιάννη προσχώρησε, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Μανώλη Σκουλάκη, κ.Θεόδωρος Τζίκας.

Η ανακοίνωση:

‘Στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές μαζί με τον συνοδοιπόρο Γιώργο Τσαπάκο και άλλους ανθρώπους που νοιάζονται για την τοπική αυτοδιοίκηση αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τον Μανόλη Σκουλάκη για ένα καλύτερο αύριο του δήμου μας.

Από τη θέση του δημοτικού συμβούλου προσπάθησα και προσπαθώ να φανώ αντάξιος του κόσμου που με στήριξε και με την ψήφο του με έστειλε στο ανώτατο όργανο του δήμου μας.

Πάντα πορευόμουν με γνώμονα το καλό του τόπου μου και πάντα κοιτούσα το συμφέρον των συνδημοτών μου. Έτσι μετά την προσχώρηση του Γιώργου Τσαπάκου στον συνδυασμό του Άρη Παπαδογιάννη και κατόπιν ωρίμου σκέψεως γνωστοποιώ στους Χανιώτες την απόφαση μου να συμπορευτώ και εγώ με τον συνδυασμό αυτόν.

Θεωρώ ότι ο Άρης Παπαδογιάννης έχει την εμπειρία, την συνέπεια, την ειλικρίνεια, το πρόγραμμα και κυρίως τους συνεργάτες για να φέρει τα Χανιά εκεί που τους αξίζουν.

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Τζίκας

Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων”

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook