Διακοπές στην Πάτμο για τον Γιώργο Παπανδρέου και την σύντροφό του

διακοπές-στην-πάτμο-για-τον-γιώργο-παπ-724749

Συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές στα ελληνικά νησιά, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μετά το Ηράκλειο Κρήτης όπου βρέθηκε τον περασμένο μήνα, αυτή τη φορά επισκέφτηκε την Πάτμο, όπου ο φωτογραφικός φακός του «Secret» τον εντόπισε να περνάει ώρες χαλάρωσης μαζί με την Ολλανδή σύντροφό του, Γουέντι Κόνελι.

Οι δυο τους δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους και εμφανίζονται παντού μαζί. Οπως σχολιάζουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι πρόκειται για μια σχέση-σταθμό στη ζωή του, καθώς το έχει πάρει σοβαρά… Στην παρέα τους βρίσκονται φίλοι και όλοι μαζί γευμάτισαν σε εστιατόριο του νησιού, με θέα τη θάλασσα, τρώγοντας θαλασσινά και απολαμβάνοντας καλό κρασί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φετινά γενέθλιά του, όπως είχε αποκαλύψει πάλι το «Secret», τα γιόρτασε σε άκρως οικογενειακό κλίμα στην Κρήτη, παρέα με την κόρη του, Μαργαρίτα, και φυσικά με τη Γουέντι, δειπνώντας σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής. Ο πρώην πρωθυπουργός είναι γνωστό ότι προτιμάει τα νησιά του Αιγαίου για να περνάει το καλοκαίρι του.

Ετσι και φέτος κάνει την ανάλογη «περιοδεία», απαλλαγμένος πια από τις βαριές πολιτικές υποχρεώσεις του παρελθόντος. Τουλάχιστον, ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται να μην προκαλεί ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα, αντιθέτως με τα στελέχη της κυβέρνησης, που δεν έχουν αφήσει ταβέρνα και μπαράκι που να μην έχουν επισκεφθεί εδώ και μία εβδομάδα…

parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook