Διαδήλωση στα Χανιά ενάντια στην παρουσία του αεροπλανοφόρου Τρούμαν | Photo

διαδήλωση-στα-χανιά-ενάντια-στην-παρο-693226

Κινητοποίηση ενάντια στην παρουσία του αεροπλανοφόρου Τρούμαν στα Χανιά, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης μέλη της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων που συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αγοράς.

Σε δήλωσή το ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης, Μανώλης Παπαδομανωλάκης, υποστήριξε πως «η παρουσία του αμερικανικού αεροπλανοφόρου στην Σούδα είναι μια ακόμα απόδειξη ότι στην περιοχή μας συγκεντρώνεται μια τεράστια δύναμη κρούσης, η οποία ετοιμάζει νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, νέους πολέμους και νέες δυστυχίες για τους λαούς».

«Η Συγκυβέρνηση έχει μετατρέψει τη χώρα σε πεδίο βολής πολεμικών προετοιμασιών και επεμβάσεων» προσέθεσε και κατέληξε λέγοντας: «Βρισκόμαστε εδώ για να καταδικάσουμε αυτήν την πολιτική και να φωνάξουμε ότι ο λαός της Κρήτης δεν ανέχεται στη γη του τους φονιάδες των λαών, τους Αμερικάνους».

Σημειώνεται ότι νέα διαδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης στην Πλατεία Αγοράς από την Πρωτοβουλία Αντίστασης, την Αναμέτρηση, το ΚΚΕ(μ-λ), η ΛΑΕ και το ΝΑΡ(οργάνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook