Δημόσιο: Σαρωτικές μετακινήσεις 50.000 υπαλλήλων | Πότε θα γίνονται υποχρεωτικά

Να μετακινηθούν στην επαρχία προκειμένου να τα βγάλουν πέρα επιδιώκουν, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι στο πλαίσιο και των αλλαγών που θα γίνουν λόγω των νέων οργανογραμμάτων.

Με βάση τα νέα οργανογράμματα αναμένεται να έχουμε σαρωτικές μετακινήσεις στα υπουργεία και στους Εποπτευόμενους Φορείς. Μάλιστα, σε συνδυασμό και με την ψήφιση του ενιαίου συστήματος κινητικότητας που θα κατατεθεί τον ερχόμενο μηνα, υπολογίζεται το ποσοστό που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον να ξεπεράσει το 8%.

Σύμφωνα με το Εθνος, με βάσει εκτιμήσεις υπηρεσιακών παραγόντων, περισσότεροι από 50.000 δημόσιοι υπάλληλοι εκτιμάται ότι θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον να μετακινηθούν από την υπηρεσία τους.

Στόχος των μετακινήσεων είναι η μετάταξη στην περιφέρεια λόγω του χαμηλού κόστους ζωής ή η αλλαγή γνωστικού αντικειμένου.

Όταν δεν θα καλύπτονται οι θέσεις και σε εξαιρετικές περιπτώσεις, γίνεται υποχρεωτική μετακίνηση προσωπικού κυρίως για θέσεις άμεσης ανάγκης και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέχρι ένα έτος.

iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤο σπιτικό σπρέι που απομακρύνει τη σκόνη για περισσότερο καιρό
Επόμενο άρθροΠήρε Κολόκα ο Εργοτέλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ