Δημήτρης Βλάχος: Τα χρήματα που ζήτησε και ο όρος που χάλασαν τη συμφωνία με το Survivor

Το όνομα του Δημήτρη Βλάχου ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν για το φετινό Survivor, ωστόσο, ο καλογυμνασμένος ηθοποιός δεν ταξίδεψε ποτέ στον Άγιο Δομίνικο, ενώ, με ανάρτησή του στα social media, ενημέρωσε ότι χάλασε η συμφωνία του με την παραγωγή.

Αν και στο μήνυμα που «ανέβασε» στα social media δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικός για το τι ακριβώς συνέβη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο.

«Μου είχαν προτείνει ένα ποσό, εγώ είχα αντιπροτείνει άλλο και, ενώ έδειχναν να έχουν έρθει προς την πλευρά µου, το συμβόλαιο που ήρθε στο… παρά ένα στα χέρια µου δεν ήταν αυτό που ήθελα. ∆εν έχει νόηµα να µείνουµε σε λεπτοµέρειες που δεν αφορούν τον κόσµο. Ήθελα κάποια χρήµατα για την τηλεοπτική αυτή δουλειά που µου προτάθηκε, δεν µου τα έδωσαν κι έτσι δεν πήγα στον Άγιο ∆οµίνικο», ανέφερε.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έθεσε και έναν όρο, ο οποίος δεν έγινε δεκτός από την παραγωγή: «από την άλλη, ζήτησα να υπάρχει στο συµβόλαιό µου ένας όρος πως, αν πάθω οποιοδήποτε ατύχηµα εκτός αγωνιστικού χώρου κι εκτός παραλίας, όπως έγινε πέρυσι που ντεραπάρισε το αυτοκίνητο που µετέφερε τους παίκτες, θα έπρεπε να αναλάβει τα νοσήλια η παραγωγή. Ούτε αυτό έγινε δεκτό».

Πηγή PeopleGreece

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ