Δε θα πιστέψετε ποιανού είναι το πουλί που έπιασε ο Πάπας | Photos

δε-θα-πιστέψετε-ποιανού-είναι-το-πουλί-122726

fragiskosΟ Πάπας Φραγκίσκος μετά τη γενική ακρόασή του όπου μίλησε για την τοκογλυφία και πόσο πλήττει την κοινωνία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, έκανε την καθιερωμένη του βόλτα ανάμεσα στους πιστούς που ήταν συγκεντρωμένοι για να τον ακούσουν και να τον δουν από κοντά.

Ενώ, λοιπόν, βρισκόταν στο πάπα-μομπίλ του και χαιρετούσε τους εκατοντάδες ανθρώπους που αψηφώντας το κρύο και τη βροχή βρέθηκαν στην ομιλία του, ο Πάπας σταμάτησε για να χαιρετήσει και έναν… ιπτάμενο φίλο του.

Ένας πράσινος παπαγάλος του τράβηξε την προσοχή και ο ιδιοκτήτης του πλησίασε το πτηνό στο χέρι του ποντίφικα, ο οποίος τον κράτησε χαρούμενος για λίγα λεπτά.Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη σκηνή και οι δημοσιογράφοι του ιταλικού Τύπου έσπευσαν να μάθουν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του παπαγάλου.

Όπως αναφέρει η Corriere della Sera, λοιπόν, το πουλί που έπιασε ο Πάπας ανήκει σε πρωταγωνιστή ερωτικών ταινιών και στρίπερ!Ο Φραντσέσκο Λομπάρντι που φέρει το καλλιτεχνικό Γκίμπλι, έσπευσε στην πλατεία του Αγίου Πέτρου με τη σύζυγο, τα δύο του παιδιά και τον παπαγάλο που ονομάζεται Αμόρε (αγάπη) για να ακούσουν την ομιλία του προκαθήμενου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Όπως δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα ο Λομπάρντι «ο Πάπας Φραγκίσκος εντόπισε αμέσως τον Αμόρε, τον παπαγάλο μου. Μου χαμογέλασε και μου έκανε νόημα να πλησιάσω. Με μεγάλη συγκίνηση πέρασα τον παπαγάλο από το χέρι μου στο δικό του. Ο Πάπας τον κράτησε για λίγα δευτερόλεπτα και τον ευλόγησε».

Ο 47χρονος Λομπάρντι υπήρξε για μία εικοσαετία ένας από τους πιο γνωστούς στρίπερς της Ιταλίας, ενώ στο βιογραφικό του έχει πολλές συμμετοχές σε ερωτικές ταινίες, που φέρουν την υπογραφή του… ροζ σκηνοθέτη, Τίντο Μπρας. Μάλιστα, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και σε μία νέα κινηματογραφική ταινία του γνωστού σκηνοθέτη.Βέβαια, για πολλά χρόνια όταν εγκατέλειπε τη σκηνή των κλαμπ όπου επιδείκνυε το καλογυμνασμένο κορμί του, ανέβαινε στα ασθενοφόρα του Πράσινο Σταυρού όπου εργαζόταν ως τραυματιοφορέας, ενώ στο μεταξύ ασχολήθηκε με τα κοινά αρχικά στη Φόρτσα Ιτάλια, στη συνέχεια στον Λαό της Ελευθερίας και  υπήρξε και δημοτικός σύμβουλος στο Τρετζάνο όπου ζει.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook