Δεν παντρεύεται, δεν αρραβωνιάζεται καν… Εκείνος όμως πεθαίνει

δεν-παντρεύεται-δεν-αρραβωνιάζεται-κ-159468

father dyingΗ Γουίτνι δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ αυτή τη μέρα. Ο μπαμπάς της, με επίσημο, μαύρο κοστούμι και φούξια παπιγιόν (το αγαπημένο της χρώμα!) να την κρατά αγκαζέ και να την συνοδεύει, αργά, στον αυτοσχέδιο διάδρομο που έχουν διαμορφώσει τόσο τέλεια, στην πίσω αυλή του σπιτιού που έχει ζήσει από την ημέρα που γεννήθηκε.

terminal dad

Η 20χρονη Whitney Moore, 20, μίλησε στο ABC News για την συγκινητική τελετή που έκαναν, ο πατέρας της κι εκείνη, στις 14 Ιουνίου στο Kingston του Tennessee.

H περίσταση ήταν πραγματικά σπουδαία για τον πατέρας της Γούτνι, όχι επειδή εκείνη την ημέρα παρέδωσε το «χέρι» της κόρης του αλλά επειδή αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Ήταν μία στιγμή όμως που ο Ντέιβιντ ήθελε να ζήσει, πριν «φύγει»

Τον περασμένο Οκτώβριο, διαγνώστηκε με καρκίνο στο συκώτι τελικού σταδίου, στα 68 του χρόνια. Ξέρει ότι έχει λίγους μήνες ζωής και γι’ αυτό, προσπαθεί να ζει την κάθε στιγμή. «Ελπίζω οι άνθρωποι να εμπνευστούν από ‘μας» είπε η Γουίτνι στο ABC news.

Πάντα περνούσε ποιοτικό χρόνο με τον πατέρα της και γι’ αυτό όπως είπε «δεν έχει τίποτα να μετανιώνει». «Του έχω πει όσα ήθελα να του πω και όσα ήθελε να ξέρει. Δεν υπάρχει ντροπή. Πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και ότι ο Θεός δεν σου στέλνει τίποτα που να μην μπορείς να διαχειριστείς.

 

Πηγή: ABC News

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook