Δεν πάει στον εισαγγελέα ο Πάνος Καμμένος | Δυσαρέσκεια από τις εισαγγελικές αρχές

δεν-πάει-στον-εισαγγελέα-ο-πάνος-καμμέ-194797

kammenosΈκπληξη προκάλεσε στις εισαγγελικές αρχές το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ζήτησε αλλαγή του προκαθορισμένου ραντεβού του για σήμερα, προκειμένου να απαντήσει σε διευκρινιστικές ερωτήσεις όπως του είχε ζητηθεί.

Εάν και ήταν αυτός που κατήγγειλε και έφερε στο φως την απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη, οι εισαγγελικές αρχές εξέφρασαν δυσφορία για το γεγονός ότι άλλαξε τελευταία στιγμή το ραντεβού προβάλλοντας προσχώματα.

Ο Παύλος Χαϊκάλης θα καταθέσει σήμερα στις 11.30, για τρίτη φορά ενώπιον του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν σήμερα κι άλλοι μάρτυρες.

Το Σάββατο στην κατάθεσή του o Γιώργος Αποστολόπουλος, τον οποίο ο κ. Χαϊκάλης έχει κατονομάσει ως τον άνθρωπο που επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, αλλά όχι στις καταθέσεις του, υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ότι ο κ. Χαϊκάλης είναι εκείνος που υπέπεσε σε ατόπημα. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε ο κ. Αποστολόπουλος, οι συναντήσεις έγιναν γιατί ο ίδιος «ήθελε να αποδείξει στον κ. Καμμένο ότι ο βουλευτής του ήταν ανέντιμος» και ότι απλά δεν πρόλαβε εκείνος να τον καταγγείλει. Επίσης, φέρεται πως ανέφερε ότι ο κ. Χαϊκάλης ήταν εκείνος που του ζητούσε χρήματα και ότι κατέγραφε και ο ίδιος τις συζητήσεις τους.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook