Δεν μιλιούνται Μελάνια – Ιβάνκα: Η κακομαθημένη πριγκίπισσα και η “κακιά” μητριά

Η αλήθεια είναι ότι έχει “χυθεί” πολύ μελάνι για την σχέση της Μελάνια Τραμπ με την Ιβάνκα Τραμπ. Νέο δημοσίευμα έρχεται να βάλει “φωτιά” στον Λευκό Οίκο και να αποκαλύψει αυτό που συζητούσαν… τα πηγαδάκια της Ουάσινγκτον! Μελάνια και Ιβάνκα δεν ανταλλάζουν κουβέντα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Vanity Fair η Μελάνια έχει εκνευριστεί με την μεγάλη κόρη του άντρα της Ντόναλντ Τραμπ, γιατί όπως λέει το παίζει Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, επειδή εκείνη ζει ακόμα στη Νέα Υόρκη με τον γιο της Μπάρον.

Και μπορεί ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου να αρνείται ότι οι δυο γυναίκες του Τραμπ έχουν κόντρα, ωστόσο το ρεπορτάζ του περιοδικού κάνει λόγο για τσακωμούς και εντάσεις από την στιγμή που η Ιβάνκα έγινε σύμβουλος του πατέρα της.

Βέβαια, δεν είναι πρώτη φορά που τα ΜΜΕ χιολιάζουν την σχέση των δυο γυναικών, μιας και είναι πολλές φορές που η γλώσσα του σώματος έχει αποκαλύψει την κακή σχέση ανάμεσα στην αγαπημένη κορούλα του Τραμπ και την μητριά της.

Και πως να μην έχουν κόντρα αφού ο Τραμπ αφήνει στο σκοτάδι την Μελάνια ενώ αναδεικνύει την κόρη του, μιας και δεν πάει πουθενά χωρίς να είναι εκείνη στο πλευρό του.

Αυτά βλέπει, η Μελάνια Τραμπ και πως να τα προσπεράσει και να συμπαθήσει την Ιβάνκα…

U.S. first lady Melania Trump reads the children’s book “Party Animals” at the 139th annual White House Easter Egg Roll on the South Lawn of the White House in Washington, U.S., April 17, 2017. REUTERS/Joshua Roberts

newsit.gr 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ