Δεν θα πιστεύετε τι έμεινε στη θάλασσα των Αγ. Αποστόλων μετά την κακοκαιρία | Υποβρύχιες φωτογραφίες

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί σε περιπτώσεις που ο βυθός της θάλασσας μετατρέπεται σε σκουπιδαριό. Ωστόσο, στις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει σήμερα το zarpanews.gr, ο βυθός γέμισε… τραπεζοκαθίσματα.

Τραπεζάκια, ξαπλώστρες ακόμα και μεγάλες ομπρέλες παραλίας βρίσκονται στον βυθό της θάλασσας, αποτέλεσμα της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Οι υποβρύχιες φωτογραφίες είναι από τους Αγίους Αποστόλους, εκεί που απ’ ότι φαίνεται η δυνατή κακοκαιρία στα τέλη του Οκτώβρη έπιασε στον ύπνο τους επιχειρηματίες που πιθανόν δεν πρόλαβαν να αποθηκεύσουν ξαπλώστρες και ομπρέλες, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη θάλασσα..

Χαρακτηριστική όμως είναι και η παρακάτω φωτογραφία στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ομπρέλες είναι ανάποδα και μάλιστα λίγα εκατοστά από την επιφάνεια της θάλασσας, κάτι που μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικίνδυνο για τους υποψήφιους χειμερινούς κολυμβητές.

Δεν ξέρουμε αν υπεύθυνος για την απομάκρυνσή τους είναι ο Δήμος, το Λιμενικό ή οι επιχειρηματίες, το σίγουρο είναι ότι πρέπει να αφαιρεθούν άμεσα καθώς αφενός αν μείνουν εκεί για μεγάλο διάστημα θα θαφτούν και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να αφαιρεθούν, αφετέρου θα είναι πάντα υπαρκτός ο κίνδυνος απώλειας μίας γαλάζιας σημαίας….

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ ρετσινιά που άφησε το «Λαβ Σόρρυ» στον Τάσο Χαλκιά
Επόμενο άρθροΤα sms δείχνουν πώς παρέσυραν το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη | Photos

6 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ