Δεν διαψεύδει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Χανίων ο Κεμεσίδης | Ηχητικό

δεν-διαψεύδει-την-υποψηφιότητά-του-γι-35063

kemesidis

 

«Αγαπώ τον τόπο μου και προσπαθώ να προσφέρω ότι μπορώ απ’ όποια θέση είμαι»!

Αυτή ήταν η απάντηση του Μανώλη Κεμεσίδη, κατά τη σημερινή τηλεφωνική του παρέμβαση στον SUPER FM, στην ερώτηση του Δημήτρη Παππά για τις φήμες που τον θέλουν να διεκδικεί το αξίωμα του Δημάρχου στις ερχόμενες εκλογές.

Η αρχική του αμηχανία, έδωσε γρήγορα τη θέση της στην …πολιτική διπλωματία, με τον Αντιδήμαρχο να δηλώνει «ερωτευμένος με τη δουλειά του» και ταγμένος στην υπηρεσία του τόπου.

old-hospital1Για το παλιό Νοσοκομείο

Τεράστια επιτυχία του Δήμου Χανίων χαρακτήρισε ο Μανώλης Κεμεσίδης την ένταξη του έργου της κατεδάφισης του παλιού νοσοκομείου και της ανέγερσης σύγχρονου Κέντρου Υγείας, στο ΕΣΠΑ.

«Δύο κωδικοί για τέτοια έργα υπήρχαν σε όλη την Ελλάδα και καταφέραμε να πάρουμε τον έναν», είπε ενώ τόνισε ότι «θα  φύγει ένα έκτρωμα, μια εστία μόλυνσης και  θα μείνουν 6 στρέμματα πράσινου στην πόλη, όπου μάλιστα θα ανεγερθεί ένα σύχρονο κέντρο υγείας».

Μάλιστα, εξήγησε ότι στο ΕΣΠΑ έχει ενταχθεί ολόκληρο το έργο, από την κατεδάφιση του παλιού Νοσοκομείου μέχρι και τον εξοπλισμό ακόμα για τη λειτουργία του καινούριου.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου σχετικά με το σύνολο της δαπάνης, ο οποίος αφού επεσήμανε ότι η ευθύνη για το κομμάτι αυτό ανήκει στο ΥΠΕΚΑ, τόνισε :

«Μόνο 400.000 θα πάρει τελικά ο εργολάβος. Για να καταλάβετε, η εγγυητική που θα δώσει είναι μεγαλύτερη. Το Υπουργείο κατάφερε να πάρει 77% έκπτωση. Δεν καταλαβαίνω γιατί πανηγυρίζουμε αφού τα λεφτά αυτά (σσ που εξοικονομούνται) δεν θα μείνουν ούτε στα Χανιά ούτε στην Κρήτη. Μπορεί να πάνε και στη Μολδαβία πχ».

Τέλος, ο κ. Κεμεσίδης δεσμεύτηκε ότι κατά την κατεδάφιση του παλιού Νοσοκομείου, δεν πρόκειται να κοπούν τα γύρω δέντρα, όπως ακούστηκε.

Για την κατάσταση του δρόμου στην  Παρηγοριά

Ερωτηθείς σχετικά, για τον δρόμο στην Παρηγοριά και την απαράδεκτη κατάστασή του, ο Αντιδήμαρχος δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν είναι (πλέον) ευθύνη του Δήμου.

«Αυτό είναι το ανάλγητο κράτος. Ο Δήμος είχε βγάλει από το ταμείο τεχνικής οδοποιίας το ΤΕΟ, 200,000 ευρώ, τη μελέτη την περάσαμε στη Διαύγεια για να το δημοπρατήσουμε. Ήρθε η Περιφέρεια και μας το πήρε και είπε ‘όχι, θα το δημοπρατήσω εγώ!’.

Είναι καθαρά δικό τους και αυτοί  πρέπει να το δημοπρατήσουν», τόνισε.

One thought on “Δεν διαψεύδει την υποψηφιότητά του για τον δήμο Χανίων ο Κεμεσίδης | Ηχητικό

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook