O Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει: «Με είπαν τρελό και ανισόρροπο. Θα τους τσακίσω» | Video

o-γιάννης-παπαμιχαήλ-ξεσπάει-με-είπαν-213300

papamixahlΚαλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και μίλησε για όλους και για όλα…

Ο γιος της αγαπημένης ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη εξοργισμένος από πρόσφατο δημοσίευμα της Espresso αποφάσισε να λύσει την σιωπή του και να απαντήσει σε όσους τον πολεμούν. «Έγραψαν ότι φλερτάρω με το θάνατο, ότι έχω χάσει τα λογικά μου, ότι είμαι τρελός, ότι είμαι ανισόρροπος. Αυτό πια θα σταματήσει! Θα τους τσακίσω!» όπως χαρακτηριστικά είπε και συμπλήρωσε πως κανείς δεν έγραψε για την αθώωση του σχετικά με κατηγορίες που αφορούσαν υπόθεση ναρκωτικών από το 2008.

Ενώ έδωσε την δική του εξήγηση για την επίσκεψη του σε ψυχιατρική κλινική όπου και πήγε να δει έναν φίλο και συνεργάτη του. Μάλιστα, όπως δήλωσε, πρόκειται να κινηθεί νομικά εναντίον της εφημερίδας και σε όποιον άλλον τον συκοφαντεί.

Παράλληλα ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με ναρκωτικές ουσίες ούτε αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα, τονίζοντας πως από το 2008 και μετά είμαι μια χαρά.

Εκτός των άλλων μίλησε και για τα επαγγελματικά του σχέδια, καθώς ετοιμάζει ένα μιούζικαλ το οποίο και θα δούμε επί σκηνής του χρόνου.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή βίντεο: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook