Δείτε τη μοναδική φωτογραφία της Αλίκης που δεν ήθελε να δημοσιευτεί ποτέ! | Photo

δείτε-τη-μοναδική-φωτογραφία-της-αλίκ-80073

ALIKIEXOΗ Αλίκη λάτρευε να φωτογραφίζεται στον Θεολόγο και να μοιράζεται τα πάντα με το κοινό. Σχεδόν τα πάντα, γιατί η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας όσο εκείνη ζούσε.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το 1975 η Αλίκη μόλις είχε χωρίσει αλλά οι σχέσεις με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ήταν σε τεντωμένο σκοινί. Την Άνοιξη εκείνης της χρονιάς κανόνισε με τον φίλο της και φωτογράφο Κλεισθένη, να κάνει μια φωτογράφηση στο εξοχικό της στον Θεολόγο για περιοδικό της εποχής. Μπαίνοντας στο σπίτι έκπληκτη, ανακάλυψε ότι έλειπαν όλα τα έπιπλα και τα προσωπικά της αντικείμενα. Το μόνο που είχε απομείνει ήταν δύο καρέκλες κήπου και το τηλέφωνο. Τα υπόλοιπα έπιπλα τα είχε πάρει ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ για να την εκδικηθεί.

Η φωτογράφηση φυσικά δεν έγινε και η Αλίκη πέρασε το απόγευμα μιλώντας στο τηλέφωνο με τους δικηγόρους. Εκεί ο Κλεισθένης της έκανε ένα και μοναδικό κλικ. Η Αλίκη στη φωτογραφία μοιάζει με απελπισμένη γυναίκα, αντιμέτωπη με μεγάλες δοκιμασίες, κλαίει και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Δεν χαμογελάει, δεν ποζάρει, δεν κοιτάει το φακό, δεν προσποιείται. Αυτή τη σπάνια φωτογραφία με την Αλίκη στο άδειο σπίτι την έδωσε τελικά ο Κλεισθένης στη δημοσιότητα 6 χρόνια μετά τον θάνατο της, μια και η ίδια όσο ζούσε είχε απαγορεύσει τη δημοσίευση της.

alikimesa

Πηγή: joytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook