Δείτε την παράνομη απόδειξη που έκανε έξαλλους Χανιώτες στη Γαύδο | Photos

δείτε-την-παράνομη-απόδειξη-που-έκανε-411085

Είναι φαινόμενο ελληνικό και το συναντάμε κυρίως σε επιχειρήσεις στις οποίες η δουλειά αυξάνεται εποχικά.

Τις περισσότερες φορές βλέπουμε ότι οι τιμές είναι αρκετά τσιμπημένες, ωστόσο λίγο η κατανόησή μας ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν δουλεύουν όλο το χρόνο, λίγο η διάθεση που – κυρίως σε περίοδο διακοπών – είναι πιο χαλαρή, δεν δίνουμε και τόσο μεγάλη σημασία στις «αρπαχτές» κάθε είδους.

Ωστόσο μία από τις περιπτώσεις που σε εξοργίζουν είναι η παρακάτω. Συνέβη στη Γαύδο σε αναγνώστη του zarpanews.gr ο οποίος έζησε «από πρώτο χέρι» όχι μόνο την εκμετάλλευση στις τιμές, αλλά και την αγένεια της ιδιοκτήτριας της ταβέρνας που επέλεξε με την οικογένειά του. gavdos_apodixi2

Διαβάστε πώς περιγράφει την εμπειρία του:

Η αγενέστατη ιδιοκτήτρια της ταβέρνας, αφού μας είδε να μπαίνουμε στο «μαγαζί» της, αντί για Καλησπέρα μας είπε «όφου και που θα κάτσετε που ειναι ρεζερβέ όλα (στις 7.05 το απόγευμα, με ένα μωρό αγκαλιά).

Η κυρια ****  μας εφερε ψωμί, χούμους, μια (1) μελιτζάνα με τυρί από πάνω και ένα μικρό κομματάκι κατσίκι (κόκκαλο) με 7 τηγανιτές πατάτες. Α, και μια μπύρα.

23, 5 €. Η κυρία *****, όταν από τα νεύρα μας της ζητήσαμε απόδειξη (που δε το κάνουμε ποτέ), μας ενημέρωσε χαμογελαστά ότι το μαγαζί δεν διαθέτει άδεια και δε μπορεί να μας δώσει απόδειξη.

Καλοφάγωτα τα 23, 5 € κερα ******, και τα υπόλοιπα 500 € που θα βγάλεις σήμερα.

Και καλό ψαρεμα στους υπόλοιπους Μ@λακες που θα έρθουν στο «μαγαζί» σου.gavdos_apodixi1

zarpanews.gr

4 thoughts on “Δείτε την παράνομη απόδειξη που έκανε έξαλλους Χανιώτες στη Γαύδο | Photos

  1. Συνιστώ στον αγανακτισμένο χανιώτη τουρίστα που νευρίασε από την αμεσότητα και ειλικρίνεια της γαυδιώτισσας μαγείρισας, να περιοριστεί στους χώρους και τα καταστήματα που ταιριάζουν στα δικά του ήθος και συνήθειες. Θα τ΄ αναγνωρίσει από τους ελκυστικούς κράχτες, την τυποποιημένη συμπεριφορά των ανασφάλιστων σερβιτόρων και τα ξεκοκκαλισμένα αποψυγμένα κρεατικά. Εφ΄ όσον δεν συνηθίζει να ασχολείται με την φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή δεν κινδυνεύει εκεί να νευριάσει, να του ξεφύγουν τα γαλλικά που εκστόμισε στη γαυδιώτισσα και να έρθει αντιμέτωπος με τους μπράβους του καταστήματος. Οι φίλοι της Γαύδου θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την συμπαθέστατη γαυδιώτισσα, για λόγους που δεν πρόκειται να καταλάβει, και του επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό που μας απέδωσε.

  2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ¨Η ΟΙ ΤΙΜΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ…..
    ΕΓΩ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΓΑΥΔΟ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΠΤΑ ΑΤΟΜΩΝ…ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΔΙΕΘΕΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ…ΑΝΤ΄ΑΥΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΜΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΑΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΜΕ ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΜΑΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΟΥΑΚΑΜΟΛΕ ΚΙ ΧΟΥΜΟΥΣ!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΑΡΑΚΗΝΙΚΟ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ¨ΩΓΥΓΙΑ¨¨…ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤ ΕΜΕ ΑΣΤΕΡΙ,Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ…
    ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΟ Κ-Ρ-Η-Τ-Ι-Κ-Ο ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΝ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΟΥ,ΟΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΑΓΑΜΕ ΕΚΜΕΚ ΚΑΤΑΙΦΙ,ΧΑΝΟΥΜ ΜΠΟΥΡΕΚ,ΚΑΙ ΜΙΛΦΕΙΓ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΩΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!!
    ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ 27 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΑΛΕΝΤΟ…
    ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ,ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΕΜΑΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ!
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook