Δείτε την Μέγκαν Μαρκλ ντυμένη Αγιοβασιλίτσα | Photos

δείτε-την-μέγκαν-μαρκλ-ντυμένη-αγιοβα-622914

Βρετανικές εφημερίδες δημοσίευσαν φωτογραφίες που δείχνουν την αρραβωνιαστικιά του Πρίγκιπα Χάρι, ντυμένη με άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση… ως σέξι Άγιος Βασίλης.

Η Dailymail και η Mirror, ανέτρεξαν στο παρελθόν της μέλλουσας συζύγου του Πρίγκιπα Χάρι και ανακάλυψαν στιγμιότυπα από μια τηλεοπτική της εμφάνιση. Η Μέγκαν Μαρκλ είχε ντυθεί «Αγιοβασιλίτσα» και φορούσε ένα ειδικά σχεδιασμένο κόκκινο φόρεμα με λευκό γούνινο τελείωμα, στα πλαίσια των γυρισμάτων της εκπομπής Deal or No Deal, στην οποία συμμετείχε. Οι φωτογραφίες είναι από την δεύτερη σεζόν της δημοφιλούς εκπομπής το 2006.

Το 2013 είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο περιοδικό Esquire πως η συμμετοχή της στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι ήταν ανάμεσα στα πράγματα που έκανε για να βγάζει χρήματα, όσο έκανε δοκιμαστικά για να πραγματοποιήσει το όνειρο της ως ηθοποιός.

“Στεκόμουν για μια αιωνιότητα πάνω στα άβολα ψηλοτάκουνα, απλά περιμένωντας κάποιος να διαλέξει την βαλίτσα μου για να μπορέσω να καθίσω. Αυτή η εμπειρία με βοήθησε να καταλάβω τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου” είχε δηλώσει.

Δείτε τις φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook