Δασκάλα δημοτικού απολύθηκε γιατί ήταν μοντέλο… εσωρούχων | Photos

δασκάλα-δημοτικού-απολύθηκε-γιατί-ήτ-350498

Θύμα του παρελθόντος της έπεσε η 21χρονη δασκάλα Τζέμα Λάιρντ, παρά το γεγονός ότι είχε εισπράξει τα καλύτερα σχόλια για τα πρώτα της βήματα στη νέα της καριέρα.
montelooΟι υπεύθυνοι του δημοτικού σχολείου στην περιοχή του Ντάραμ θεώρησαν πως το γεγονός ότι σε μικρότερη ηλικία είχε ποζάρει για εσώρουχα θα αποτελούσε δυσφήμιση.

Η ίδια υποστηρίζει ότι το εργασιακό της παρελθόν ήταν γνωστό στους υπευθύνους όταν έκαναν δεκτη την αίτησή της.

mon

Επιμένει, επίσης, ότι οι φωτογραφίσεις που έκανε δεν ήταν προκλητικές παρά το γεγονός ότι όντως είχε ποζάρει για εταιρεία εσωρούχων.

mon

«Με έκαναν να νιώσω σαν πόρνη με την αντίδρασή τους» δήλωσε η 21χρονη μετά την απόλυσή της.

Όλα συνέβησαν όταν η διευθύντρια ενημερώθηκε – άγνωστο από ποιον – για την ύπαρξη των φωτογραφιών στο προφίλ της Τζέμα στο Facebook. «Μου είπε ότι δεν ήθελαν εγώ να βλάψω τη φήμη του σχολείου και ότι ο κόσμος θα έχανε το σεβασμό στο ίδρυμα αν ανακάλυπτε ότι είχα υπάρξει μοντέλο» περιέγραψε τη συνάντηση η νεαρή δασκάλα.

Η Τζέμα είχε εργαστεί ως μοντέλο στην εφηβεία της προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για να μεγαλώσει την 4χρονη σήμερα κόρη της Ζοφία. Πλέον αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του σχολείου για την απόλυσή της.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook