Δήμος Χανίων | Όλες οι παρατάξεις εναντίον του Βάμβουκα για τα αδέσποτα

δήμος-χανίων-όλες-οι-παρατάξεις-εναντ-723984

Κοινή παρέμβαση για το ζήτημα των αδέσποτων έκαναν χθες όλες οι δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Χανίων ζητώντας από την Δημοτική Αρχή να θέσει το θέμα προς συζήτηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Το κείμενο

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Δημοτική Αρχή του Δήμου Χανίων προχωρά σε ενέργειες εις βάρος των ζώων, αδέσποτων και δεσποζόμενων, που φθάνουν μέχρι και την κακοποίηση αυτών αλλά και σε ενέργειες εις βάρος των εθελοντών φιλόζωων πολιτών της πόλης μας .

Στις ενέργειες αυτές συνεπικουρείται από λίγους κτηνιατρικούς παράγοντες.

Οι παρατάξεις μας δηλώνουν αφενός την στήριξή τους στα φιλοζωικά σωματεία της πόλης μας και ζητούν άμεσα ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή να τηρήσουν την νομοθεσία και να στηρίξουν το έργο των εθελοντών πολιτών αφετέρου καταδικάζουν κάθε ενέργεια που δεν βοηθά στην επίλυση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων με λύσεις σύννομες και ηθικές .

Οι επικεφαλής των παρατάξεων

Άρης Παπαδογιάννης

Γιάννης Σαρρής

Νάνσυ Αγγελάκη

Νίκος Παπαντωνάκης

Ο Σεραφείμ Ρίζος απουσίαζε από το δημοτικό συμβούλιο.»

zarpanews.gr

One thought on “Δήμος Χανίων | Όλες οι παρατάξεις εναντίον του Βάμβουκα για τα αδέσποτα

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΣΟΛΑΚΗΣ

    Διαβάζοντας την από κοινού παρέμβαση που έκαναν δημοτικές παρατάξεις θα ήθελα να σχολιάσω ότι και τα φιλοζωικά σωματεία οφείλουν να τηρούν τους νόμους, όπως όλοι οι πολίτες. Οι δημοτικές παρατάξεις, καλό θα ήταν να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη διαχείριση των αδέσποτων, μιας και σε λίγο καιρό θα διεκδικήσουν τη Δημοτική Αρχή γιατί από μόνη της η στήριξη στα φιλοζωικά σωματεία δεν δίνει λύση.

    Το φερόμενο ως (κυνοκομείο – καταφύγιο ζώων – χειρουργείο ζώων), στο οποίο μέχρι τώρα οι Δημοτικές Αρχές έβρισκαν προσωρινή λύση για τη διαχείριση των αδέσποτων είναι παντελώς παράνομο, δημιουργεί προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή και αυτό αποδεικνύεται, από απάντηση σε επώνυμες καταγγελίες τόσο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας όσο και του Συνήγορου του Πολίτη, που ζητούν το κλείσιμό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook