Δήμος Χανίων | Νάνσυ Αγγελάκη αντιδήμαρχος στη θέση του Κεμεσίδη

δήμος-χανίων-νάνσυ-αγγελάκη-αντιδήμα-119888

nansy aggelakiΣτο πρόσωπο της προέδρου της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κας Νάνσυς Αγγελάκη, έχει καταλήξει ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης, για την κάλυψη της θέσης του αντιδημάρχου τεχνικών έργων που παραμένει κενή μετά από την παραίτηση Κεμεσίδη.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zarpa.gr η κα Αγγελάκη είναι εκείνη που θα αναλάβει καθήκοντα αντιδημάρχου μέχρι τις 31 Αυγούστου που λήγει η θητεία της τωρινής δημοτικής αρχής ενώ παράλληλα, θα συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της ως πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

Με την επιλογή του αυτή, ο Δήμαρχος, δείχνει ότι στηρίζει ξεκάθαρα την κα Αγγελάκη που το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο στόχαστρο λόγω κάποιων «απευθείας αναθέσεων», των «γευμάτων αγάπης» αλλά και του συνολικότερου τρόπου με τον οποίο διαχειρίζεται την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, o οποίος είχε γίνει αντικείμενο σφοδρής αντιπαράθεσης σε προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η κα Αγγελάκη, είναι μηχανικός και εκλέγεται στον Δήμο Ελευθερίου Βενιζέλου, όπως και ο «αποστάτης» Μανώλης Κεμεσίδης.

 

One thought on “Δήμος Χανίων | Νάνσυ Αγγελάκη αντιδήμαρχος στη θέση του Κεμεσίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook