Γύμνασε τα χέρια σου σε μόλις 2,5 λεπτά (την ημέρα) και χωρίς βαράκια!

γύμνασε-τα-χέρια-σου-σε-μόλις-25-λεπτά-τη-0

Βατραχάκι Ξεκίνα από τη θέση της σανίδας με τα χέρια και τα πόδια σου ίσια. Έπειτα πήδα απλά και φέρε τα πόδια σου πίσω από τα χέρια σου. Τέλος πήδα ξανά και επέστρεψε στην αρχική σου θέση. Κάνε όσο περισσότερες επαναλήψεις μπορείς σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

xeria1

Η σανίδα της superwoman Ξεκίνα πάλι από τη θέση της σανίδας, χαμήλωσε τους αγκώνες σου και ακούμπα την κοιλιά σου στο πάτωμα. Σήκωσε όπως είσαι χέρια και πόδια όσο πιο ψηλά μπορείς. Ξάπλωσε και επέστρεψε στη στάση της σανίδας. Αυτό είναι μια επανάληψη. Κάνε το ίδιο για 30 δευτερόλεπτα.

xeria2

Πλαϊνή σανίδα Κάτσε σε πλαϊνή σανίδα με τον αγκώνα σου να ακουμπάει κα΄τω και το χέρι σου που είναι ελεύθερο πίσω από το κεφάλι. Έτσι όπως είσαι προσπάθησε να ενώνεις τον αγκώνα σου που είναι από την πάνω μεριά με το αντίστοιχο γόνατο. Επανέλαβε το ίδιο για άλλα 30 δευτερόλεπτα και έπειτα άλλαξε μεριά και κάνε το ίδιο.

xeria3

Σανίδα με σήκωμα ποδιού Όπως είσαι στη στάση της σανίδας σήκωνε εναλλάξ το δεξί και το αριστερό γόνατο προς το στήθος σου. Επανέλαβε για 30 δευτερόλεπτα.

xeria4

Όπως σου το υποσχεθήκαμε. Σε μόλις 2,5 λεπτά θα έχεις τελειώσει την προπόνηση των χεριών σου. Πόσο τέλειο είναι αυτό; Και ακόμα πιο τέλειο είναι ότι μπορείς να την επαναλαμβάνεις κάθε μέρα όπου κι αν βρίσκεσαι.

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook