Γράφας: «Ότι καλύτερο να έχουμε την Τετάρτη ακόμα περισσότερη προσέλευση» | Video

γράφας-ότι-καλύτερο-να-έχουμε-την-τετ-361561

Μια λέξη χαρακτήριζε το ματς του ΑΟ Χανιά με τη Ζάκυνθο, υπομονή, δήλωσε ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας, Θωμάς Γράφας, ο οποίος είπε επίσης πως θα ήταν ότι καλύτερο να έχει ακόμα περισσότερη προσέλευση την Τετάρτη στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για μας ήταν ένα πολύ δύσκολο απόγευμα υπό την έννοια ότι όταν ένα παιχνίδι με την πλάτη στον τοίχο και το αποτέλεσμα που πρέπει να πάρει αποτελεί μονόδρομο, μόνο εύκολο δεν είναι. Ήταν ένα ματς το οποίο το χαρακτήριζε μια λέξη, υπομονή. Έτσι όπως ήρθε το παιχνίδι πάνω σε αυτή τη λογική δικαιωθήκαμε. Θεωρώ ότι κινδυνέψαμε από τη Ζάκυνθο μόνο από κάποιες στημένες φάσεις και θεωρώ ότι τακτικά για όλα ένα παιχνίδι ήμασταν αρκετά καλοί.

Εμείς όπως είπα και στο προηγούμενο ματς πρέπει να ξεχνάμε γρήγορα ό,τι περνάει γιατί μας περιμένουν πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδι. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μέσα σε λίγες ημέρες έχουν παίξει αρκετά παιχνίδια και έχουν επιβαρυνθεί και αυτό είναι άλλο ένα θέμα που θα πρέπει να το διαχειριστούμε και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλω να ευχηθώ στη Ζάκυνθο ότι καλύτερο και θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο για την συνεισφορά που είχε υπέρ μας και θα ήταν ότι καλύτερο να έχουμε την Τετάρτη ακόμα περισσότερη προσέλευση και να τους χαρίζει η λέξη υπομονή για να πάρουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα.

Το προηγούμενο διάστημα ήταν ένα διάστημα που έγιναν αρκετά λάθη όμως δεν θέλω να μείνω σε αυτό. Με χαροποιεί ιδιαίτερα ότι έγινε επιτέλους νίκη με την επιστροφή μου στην ομάδα αλλά με ενδιαφέρει πιο πολύ απ’ όλα να έχουμε πετύχει τον στόχο μας και να έχουμε σώσει αυτή την ομάδα έτσι ώστε όλα να είναι καλύτερα.

Αυτό είναι το πλάνο μας, πρέπει να ξέρετε ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τυχαίο, έχουμε μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων και αυτό τα παιδιά το πετυχαίνουν μέσα από πάρα-πάρα πολύ σκληρή δουλειά και τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Το ματς με την Ελευσίνα θα είναι μια μικρογραφία του σημερινού. Θα είναι ένα δύσκολο ματς όπου για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να πετύχουμε αυτό τον στόχο. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για μας. Πρέπει να έχουμε προσήλωση και υπομονή. Δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο τίποτε εύκολο. Βλέπετε ομάδες από το υψηλότερο επίπεδο ότι για να πάρεις αποτέλεσμα χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά. Ακόμα και στη δική μας κατηγορία που οδηγούν την κούρσα, δεν βλέπω αποτελέσματα 3-0, 4-0, όλα τα ματς πάνε σφιχτά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook