Γιώργος Σταθάκης: Με συμφωνία οι τράπεζες θα ανοίξουν εντός της εβδομάδας

γιώργος-σταθάκης-με-συμφωνία-οι-τράπε-265895

Οι τράπεζες θα ανοίξουν εντός της εβδομάδας εάν υπάρξει συμφωνία, δήλωσε ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης στο BBC.

Όσον αφορά την πλήρη άρση των capital controls, σύμφωνα με τον υπουργό θα χρειαστούν μερικοί μήνες για να ομαλοποιηθεί η κατάσραση.

Ωστόσο τόνισε ότι θα είναι μια σύντομη διαδικασία από τη στιγμή που θα κλείσει η συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές.

Στο μεταξύ μιλώντας στο Mega, ο κ. Σταθάκης είπε ότι το πρόγραμμα της Ελλάδας είναι συγκροτημένο και μόνο αν κάποιος ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα πιθανόν να ζητούσε επιπρόσθετα μέτρα.

 

Ο κ. Σταθάκης για εκείνους που διαφώνησαν είπε: «Εάν ένας βουλευτής σε ένα αριστερό κόμμα διαφωνεί με την πολιτική της κυβέρνησης, να πάρει τις πολιτικές του αποφάσεις. Να παραιτηθεί από βουλευτής και να παραδώσει την έδρα του».

Ειδικά για τον Δημήτρη Στρατούλη και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είπε: «Είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού να το χειριστεί αυτό. Εγώ θα υπέβαλλα την παραίτησή μου αν διαφωνούσα και θα παρέδιδα την έδρα μου».

 

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook