Γιώργος Καμίνης από τα Χανιά: Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη αναθαρρεύει

γιώργος-καμίνης-από-τα-χανιά-ο-κόσμος-τ-590425
Φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη του Γιώργου Καμίνη στον Πλατανιά, σε εκδήλωση για την Αγροδιατροφική Σύμπραξη - zarpanews.gr

«Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η μεγάλη δημοκρατική παράταξη έχει τη δυνατότητα να πάει ενωμένη. Δεν έχει τόση σημασία ποιος θα εκλεγεί αλλά η ενότητα της επόμενης μέρας» διεμήνυσε από τα Χανιά ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε εκδήλωση για την πιστοποίηση των κρητικών προϊόντων στην αίθουσα του εμπορικού κέντρου Olea στον Πλατανιά, στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Γη, Πολιτισμός, Τουρισμός.

Δίνοντας έμφαση στην ενότητα της επόμενης ημέρας, ο κ. Καμίνης κάλεσε «να μην κουράσουμε τον κόσμο με τα διαδικαστικά» και να υπάρξει συμφωνία το ταχύτερο δυνατόν. επαναλαμβάνοντας την δήλωσή του ότι προτίθεται να συμμετάσχει «σε οποιαδήποτε συνάντηση που έχει σκοπό να λύσει τα προβλήματα» και πως θα είναι «πάρα πολύ διαλλακτικός γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο κόσμος θέλει να προχωρήσουμε ενωμένοι».

Ερωτηθείς δε για τα εκλογικά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη και την προοπτική να επανακάμψει, σχολίασε: «Μα αν δεν επανακάμψει στην Κρήτη πού θα επανακάμψει;!»  και προσέθεσε: «Εγώ ήμουν εδώ το καλοκαίρι όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά μου. Παραθέριζα και είδα τον κόσμο αμέσως να αναθαρρεύει» και εκτίμησε πως η συμμετοχή του κόσμου στην διαδικασία θα είναι μεγάλη.

Τέλος, ανακοίνωσε πως πρόκειται να επιστρέψει το επόμενο διάστημα στην Κρήτη για μία συστηματική περιοδεία ενόψει της εσωκομματικής διαδικασίας.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Γιώργος Καμίνης από τα Χανιά: Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ στην Κρήτη αναθαρρεύει

  1. Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΜΙΝΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥΤΙΝ, ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΚΑΘΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΩΚΕΑΝΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook