Γιάννης Μανούσακας: Θέμα δημόσιας υγείας τα αδέσποτα στο Νοσοκομείο Χανίων

γιάννης-μανούσακας-θέμα-δημόσιας-υγε-150676

Διαψεύδει τις καταγγελίες του Φιλοζωικού Συλλόγου σχετική με την απειλή κυρώσεων σε όποιον εργαζόμενο του νοσοκομείου δώσει φαγητό ή νερό στα αδέσποτα, ο υποδιοικητής κ. Γίαννης Μανούσακας που μίλησε το πρωί στον SUPER FM για το ζήτημα που έχει προκύψει.

manousakas1«Παραφράστηκε η επισήμανση που έγινε σε έναν εργαζόμενο ο οποίος μαζεύει τα αδέσποτα, τα πάει για στείρωση και τα επαναφέρει στο Νοσοκομείο, κάτι το οποίο αντίκειται στο νόμο και γι’ αυτό του αναφέρθηκαν οι κυρώσεις που προβλέπονται», ανέφερε ο κ. Μανούσακας και εξήγησε ότι «η εν λόγω υπάλληλος βγάζει τα αποφάγια από τη σίτιση των ασθενών, τα οποία ίσως να είναι και μολυσμένα και με αυτά ταϊζει τα αδέσποτα. Οι σακούλες μένουν ανοικτές και τα ζώα σκορπούν τα φαγητά  μετά σε όλο το νοσοκομείο. Αυτό φυσικά απαγορεύεται για ευνόητους λόγους», τόνισε.

Υπενθυμίζουμε, ότι τις καταγγελίες είχε φιλοξενήσει προ ημερών το zarpa.gr, ΕΔΩ.

Επεσήμανε, δε, ότι κατά καιρούς έχουν ενημερωθεί για το ζήτημα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, από τις οποίες δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση και προέβαλε την ανάγκη «να υπάρξει συνολικότερη μέριμνα».

Τέλη Αυγούστου ο αξονικός

Με εφεδρικό αξονικό τομογράφο από το Ρέθυμνο θα λυθεί το πρόβλημα που εδώ και 25 περίπου μέρες αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Χανίων, μετά την απόσυρση του παλιού και εν αναμονή της σύνδεσης του νέου, ο οποίος θα τεθεί σε λειτουργία τον Οκτώβριο.

 

 

2 thoughts on “Γιάννης Μανούσακας: Θέμα δημόσιας υγείας τα αδέσποτα στο Νοσοκομείο Χανίων

  1. Στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χανίων έχει εκλεγεί η συγκεκριμένη υπάλληλος.
    Ας αγωνιστεί έτσι ώστε η νέα δημοτική αρχή να κατασκευάσει ένα δημοτικό καταφύγιο για τα αδέσποτα με τις προδιαγραφές που ορίζει η νομοθεσία .

    Υ.Γ Οι φιλόζωοι γνωρίζουν ότι δεν αφήνουμε τα σκυλιά μέσα στο αμάξι !!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook