Βρείτε αυτό το σημείο πάνω σας και πιέστε το για δύο λεπτά | Αυτό που θα συμβεί δεν θα το περιμένετε | Video

βρείτε-αυτό-το-σημείο-πάνω-σας-και-πιέσ-364087

Σε κάθε γωνιά του κόσμου οι άνθρωποι ψάχνουν συνεχώς για εναλλακτικούς και φυσικούς τρόπους θεραπείας.

Μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές εναλλακτικές μεθόδους προέρχεται από την αρχαία κινεζική ιατρική της πιεσοθεραπείας.

Το μασάζ και η εφαρμογή πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματός μας μπορούν να σας βοηθήσουν να επιφέρετε πάνω σας φυσικές αλλαγές.

Η απλή πίεση, μάλιστα, ενός και μόνο σημείου είναι ικανή να μειώσει πόνους, αλλά και να ελαττώσει την ένταση στο σώμα μας.

Η πιεσοθεραπέια δρα διεγείροντας τις χιλιάδες νευρικές απολήξεις στα χέρια και τα πόδια, αυξάνοντας έτσι τη ροή του αίματος. Τα πόδια έχουν πάνω από 15.000 νεύρα, ενώ όλα συνδέονται για να σχηματίσουν ένα δίκτυο που φτάνει σε διαφορετικές περιοχές του σώματος, όπως στα κύρια όργανα και τους αδένες μας.

Πολλοί έχουν διαπιστώσει ότι χρησιμοποιώντας τις απλές τεχνικές στο σπίτι μπορούν να ανακουφίσουν σημαντικά τον πόνο και την ταλαιπωρία που προκαλείται από τις κοινές ασθένειες.

Έχουν απαλλαγεί από πονοκεφάλους, προβλήματα πέψης, προβλήματα ύπνου, πόνο στην πλάτη, ενώ μείωσαν ακόμα και τα συμπτώματα, τόσο από κρυολογήματα όσο και από τη γρίπη, κάνοντας μασάζ σε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια, που σχετίζονται με την προβληματική περιοχή.

Ένα τέτοιο σημείο ονομάζεται «Μεγάλη Βιασύνη» (Great Rushing) και εντοπίζεται ανάμεσα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού και το δεύτερο δάχτυλο. Εφαρμόζοντας πίεση σε αυτό το σημείο για τουλάχιστον 2 λεπτά την ημέρα, βοηθάει να απαλλαγείτε από τη ναυτία, από το κοιλιακό άλγος, την οσφυαλγία, τις κράμπες, τους εμετούς, τους πονοκέφαλους, την αϋπνία, καθώς και από διαταραχές του ύπνου.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε πού ακριβώς βρίσκεται το συγκεκριμένο σημείο, αλλά και να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσετε πιέζοντας το.

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook