Βραβεία Emmy: Ο Τζον Χαμ κέρδισε τελικά το βραβείο του Α΄αντρικού ρόλου

βραβεία-emmy-ο-τζον-χαμ-κέρδισε-τελικά-το-β-287734

Ο ηθοποιός Τζον Χαμ κέρδισε χθες βράδυ στη βραδιά απονομής των βραβείων Emmy στο Λος Άντζελες το βραβείο Α΄ανδρικού ρόλου σε δραματική σειρά για την ερμηνεία του ως μυστηριώδης και γοητευτικός Ντον Ντρέιπερ στην τηλεοπτική σειρά «Mad Men»

Είναι η όγδοη φορά που ο 44χρονος Αμερικανός ηθοποιός ήταν υποψήφιος για τον ρόλο αυτό και η τελευταία ευκαιρία του να κερδίσει το βραβείο με το «Mad Men», τη σειρά που τελείωσε φέτος το καλοκαίρι ύστερα από επτά πετυχημένες σεζόν.

Η Βαϊόλα Ντέιβις κέρδισε το βραβείο Emmy α΄γυναικείου ρόλου σε δραματική σειρά για το «Το Πώς να την Γλυτώσεις με Φόνο (How to Get Away with Murder), η πρώτη μαύρη γυναίκα που τιμάται με αυτή τη διάκριση στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης.

«Το μόνο πράγμα που χωρίζει τις έγχρωμες γυναίκες από οποιονδήποτε άλλον είναι οι ευκαιρίες (…) Δεν μπορούν να κερδίσουν ένα βραβείο Emmy για ρόλους που απλά δεν υπάρχουν», δήλωσε η Βαϊόλα Ντέιβις παραλαμβάνοντας το βραβείο της. Η 50χρονη ηθοποιός υποδύεται το ρόλο μιας καθηγήτριας Νομικής και δικηγόρου.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook