Βρέθηκε η σορός του μωρού-συμβόλου της αεροπορικής τραγωδίας | Photos

βρέθηκε-η-σορός-του-μωρού-συμβόλου-της-301956

Το νεότερο θύμα του αεροπορικού δυστυχήματος στο Σινά, η μόλις δέκα μηνών Darina Gromova από την Αγία Πετρούπολη, είναι πιθανό να συμβάλει στη λύση του «μυστηρίου» σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη στο μοιραίο Airbus A321 πριν αυτό καταπέσει στην Αίγυπτο.

Η μικρή ήταν σε διακοπές με τους γονείς της στο Σαρμ Ελ Σέιχ και στην επιστροφή τους στην πατρίδα τους ήταν μεταξύ των τραγικών θυμάτων της συντριβής.

Η σορός του μικρού κοριτσιού βρέθηκε περισσότερα από 20 μίλια μακριά από το κύριο σημείο της συντριβής, κάτι που, σύμφωνα με ειδικούς, δείχνει πως το αεροσκάφος μπορεί να εξερράγη νωρίτερα από ότι πιστευόταν, όπως σημειώνει η Daily Mail.

Έτσι οι ερευνητές διεύρυναν την ακτίνα των ερευνών κάτι που είναι πιθανό να οδηγήσει στην ανακάλυψη και άλλων «χαμένων» στοιχείων.

Εκτιμάται πως η τοποθεσία όπου βρέθηκε η σορός της μικρής είναι πιο κοντά στο αεροδρόμιο, ενισχύοντας την άποψη πως σημειώθηκε έκρηξη στο αεροσκάφος που το έκοψε σε κομμάτια λίγο μετά την απογείωση.

Η φωτογραφία της μικρής Darina που είχε βγάλει η 26χρονη μητέρα της στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης λίγο πριν την απογείωση με προορισμό την Αίγυπτο έγινε σύμβολο των 224 θυμάτων της καταστροφής.

Η σορός της μικρούλας εστάλη στο Κάιρο.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εκτάκτων αναγκών της Ρωσίας επιβεβαίωσε τον εντοπισμό της σορού ενώ οι γονείς της δεν έχουν ακόμα βρεθεί.

Ο Gromov ήταν ειδικός πληροφοριακών συστημάτων ενώ η γυναίκα του βρισκόταν σε άδεια μητρότητας. Εργαζόταν ως διοργανώτρια εκθέσεων.

Η γιαγιά της μικρής, Elena Gromova, είπε σε ρωσικό μέσο ενημέρωσης πως είχε προσφερθεί να κρατήσει το μωρό όσο οι γονείς θα ήταν διακοπές αλλά εκείνοι ήθελαν να την πάρουν μαζί τους.

«Ήθελαν να έχει την ευκαιρία να βρέξει τα πόδια της στη θάλασσα, δεν ήθελαν να την αφήσουν πίσω», τόνισε.

DARNASB2

DARNASB4

DARNASB3

DARNASB6

DARNASB7

DARNASB5

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook