Βαρβάρα Περράκη : “Ο Τάσος Βάμβουκας έχει δώσει δείγματα γραφής”

βαρβάρα-περράκη-ο-τάσος-βάμβουκας-έ-136787

varvara peraki1Με τον Τάσο Βάμβουκα θα κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές η εκπαιδευτικός κυρία Βαρβάρα Περράκη. Μιλώντας στο SUPER FM 89.6 η κυρία Περράκη αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συμμετάσχει στην εκλογική αναμέτρηση με τον συνδυασμό Δήμος Ενεργών Πολιτών τονίζοντας πως ο κ. Βάμβουκας «είναι ένας άνθρωπος που κατέχει τα τοπικά πράγματα, έχει δώσει δείγματα ήθους και κοινωνικής συμπεριφοράς στη πόλη και αν και ελάσσων αντιπολίτευση έκανε μια σειρά από σοβαρές προτάσεις και παρεμβάσεις».

Μάλιστα η κυρία Περράκη σημείωσε πως ο κ. Βάμβουκας κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν λειτούργησε ως προς τις αποφάσεις μόνο με τους εκλεγμένους αλλά ακολούθησε συλλογικές συμμετοχικές διαδικασίες στις οποίες συμμετείχαν και η μη εκλεγμένοι.

Παράλληλα είπε ότι αναπτύχθηκε μέσω της ομάδας του συνδυασμού και κοινωνική πολιτική, ενώ κατήγγειλε και αδιαφανείς διαδικασίες.

Τέλος η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Δήμο Ενεργών Πολιτών τόνισε σε ότι αφορά τον πολιτικό της χώρο και την επιλογή της να κατέβει στην εκλογική μάχη με τον κ. Βάμβουκα πως δεν έχει καμία αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ, «αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να χαράξει μια ανεξάρτητη πορεία. Κατεβαίνοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογες πολλές φορές  αφήνουμε πίσω τις κομματικές μας ταυτότητες και νομίζω πως έχω ασκηθεί τόσα χρόνια ως μέλος της Αριστεράς στα Χανιά, μέσα από τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του Γιώργου Κατσανεβάκη, αλλά και με την εμπειρία που έχω από τη  συνεργασία μαζί. Όλοι ξεκινάμε από μια ιδιαίτερη αγάπη και ακόμα μεγαλύτερη αγωνία για αυτή την πόλη και ιδιαίτερα σε αυτές τις κρίσιμες συνθήκες κρίσης.»

zarpa.gr

 

6 thoughts on “Βαρβάρα Περράκη : “Ο Τάσος Βάμβουκας έχει δώσει δείγματα γραφής”

  1. Με πολύ άνεση η ανεξάρτητη αλλά και ΣΥΡΙΖΑΙΑ (χα-χα τι γελοιότητα ) προσπαθεί να παίξει με την νοημοσύνη των Χανιωτών και να τσιμπήσει ψηφαλάκια από το κόμμα . Αλλά ποια είναι τελικά η αλήθεια για τις διαδικασίες. Άνθρωποι όμως όπως οι παρακάτω δεν παίζουν όπως η ΜΜΕπερσόνα κ.Βαρβάρα.

    http://www.zarpa.gr/%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BA/

  2. Αντε σιγά-σιγά να μας αδειάζουν τη γωνιά οι «Τσοχατζόπουλοι»,οι «Σμπώκοι»,και οι «Λαλιώτηδες»!Αρκετά έκατσαν!

  3. Φίλε Κ.Ν. , τα Χανιά είναι μικρά και όσοι γνωρίζουν τον Τάσο έστω και λίγο γελάνε με όποιν του αποδίδει αυτόν τον χαρακτηρισμό…..

  4. Από τα πολλά δειγματα του σκάσαμε…Μας δουλεθει η εν λογω κυρία. ένα καλο αστό παιδί είναι ο Τάσος και μέχρι εκεί. Μη μας δουλευουν κιολας

  5. Βαρβάρα, έχεις κάθε δικαίωμα να στηρίζεις τον όποιο υποψήφιο θεωρείς εσύ ικανό, αλλά, όχι με την ιδιότητα μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, διότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει μια άλλη επιλογή, δηλαδή αυτή του Γ. Σαρρή. Αν παρ’ολα αυτά συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπηρετείς τις ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες ισχυρίζεσαι οτι πιστεύεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook