Βίντεο σοκ: Πήγαν για «μαλλί» αλλά βγήκαν… πυροβολημένοι

βίντεο-σοκ-πήγαν-για-μαλλί-αλλά-βγήκ-323945

Μπορεί ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης της Αμερικής να επιθυμεί την κατάργηση των όπλων, όμως γεγονότα όπως αυτό στη Νότια Καρολίνα, δικαιώνουν τα λόμπι και τις συντηρητικές φωνές που λένε ότι δεν νοείται Αμερική χωρίς όπλα. Η υπόθεση αφορά μία απόπειρα ληστείας που έγινε την Παρασκευή σε κουρείο της πόλης Κολουμπια, και το οποίο κατέληξε σε ένα λουτρό αίματος, όχι από την πλευρά των θυμάτων αλλά από την πλευρά των θυτών.

Όπως αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, δύο άνδρες μπήκαν οπλισμένοι σε κουρείο της πόλης, ζητώντας από τον ιδιοκτήτη αλλά και τους πελάτες να τους δώσουν τα χρήματα και ότι άλλο αντικείμενο αξίας είχαν επάνω τους. Οι αγριεμένοι εισβολείς ανάγκασαν όλους τους πελάτες -μεταξύ αυτών και αρκετά παιδιά- να παραμείνουν επί αρκετή ώρα με σηκωμένα τα χέρια, την ίδια στιγμή που ένας από αυτούς έψαχνε σε όλο το κατάστημα να βρει τα χρήματα.

Μία στιγμή στην οποία οι ληστές είχαν αποσπάσει την προσοχή τους, ένας από τους πελάτες τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε τον έναν από τους δύο ληστές. Την ίδια στιγμή και ο κουρέας έβγαλε και αυτός το όπλο του και πυροβόλησε εναντίον του άλλου δράστη. Ο πυροβολισμός του πελάτη τραυματισε θανάσιμα τον ένα ληστή, ο οποίος πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο. Ο άλλος σοβαρά τραυματισμένος διαφεύγει της σύλληψης μέχρι σήμερα, παρά το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας.

«Ο μόνος μου στόχος ήταν να παραμείνουν όλοι ασφαλείς» είπε ο ιδιοκτήτης του κουρείου, κάτι που όντως κατάφερε καθώς κανείς άλλος εκτός από τους δύο ληστές δεν τραυματίστηκε σ’ αυτή την επεισοδιακή απόπειρα ληστείας. Η αστυνομία αναζητά τον δεύτερο ληστή, ενώ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το όνομα του πρώτου που είναι νεκρός, έτσι ώστε να καταφέρει να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για την δράση του και τους συνεργούς του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook