Αφγανός διακινούσε παράνομα πρόσφυγες και μετανάστες!

Μάλιστα για την ίδια υπόθεση αναζητούνται από την Αστυνομία τρία ακόμα άτομα.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία που είχαν για υπόθεση διακίνησης προσφύγων και μεταναστών, πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι στην Πάτρα, όπου εντόπισαν 12 Ιρανούς, και τον 24χρονο Αφγανό.

Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, πως ο συλληφθείς μαζί με τα τρία άτομα που αναζητούνται, μετέφεραν μετανάστες στην Πάτρα και τους φιλοξενούσαν στο σπίτι που είχαν ενοικιάσει.

Στη συνέχεια πήγαιναν στο λιμάνι κυρίως βραδινές ώρες, και εκεί εντόπιζαν σταθμευμένα φορτηγά αυτοκίνητα, που θα ταξίδευαν την επόμενη ημέρα στην Ιταλία. Κατόπιν επιβίβαζαν τους μετανάστες μέσα στα φορτηγά και τους έκρυβαν μέσα στο φορτίο.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, ο 24χρονος Αφγανός μαζί με τους συνεργούς του είχαν επιβιβάσει την περασμένη Κυριακή σε φορτηγό που μετέφερε πορτοκάλια και ταξίδευε προς Ιταλία 11 αλλοδαπούς, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από λιμενικούς.

Όσον αφορά στους 12 μετανάστες που εντοπίστηκαν στο σπίτι στην Πάτρα, τέσσερις από αυτούς δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα και κινήθηκε σε βάρος του η διαδικασία διοικητικής απέλασης.

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΉθη και έθιμα της Μεγάλης Παρασκευής
Επόμενο άρθροΚρήτη | «Βραδινή επίσκεψη του Εγκέλαδου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ