Αυτό που θέλουν οι γυναίκες στο κρεβάτι -Οταν «σπάνε» τα στερεότυπα και καθοδηγούν το παιχνίδι

sexΕίναι πλέον απελευθερωμένες από κάθε ταμπού. Εχουν φαντασιώσεις και δεν φοβούνται, πλέον, να τις κάνουν πραγματικότητα στο κρεβάτι με τον σύντροφό του. Οι σημερινές γυναίκες «σπάνε» τα στερεότυπα και καθοδηγούν το παιχνίδι.

Η διαδικτυακή δημοσκόπηση Ipsos του Μαΐου, που έγινε ανάμεσα σε 1.000 γυναίκες, για το περιοδικό Psychologies προσπαθεί να ανακαλύψει τις κρυφές επιθυμίες των γυναικών.

Σύμφωνα με το onmed, η δημοσκόπηση αποσκοπεί στο να βγει από τα στερεότυπα και να προσπαθήσει να πείσει τις γυναίκες να εκμυστηρευτούν τις πραγματικές τους επιθυμίες και συμπεριφορές τους στο σεξ. Η Isabelle Maury, υπεύθυνη της δημοσκόπησης λέει «θέλαμε να δούμε αν σε μια ελεύθερη κοινωνία η γυναίκα δεν φοβάται να πει τι αισθάνεται. Δεν θέλαμε να τις συγκρίνουμε με τους άντρες, αλλά να δούμε αν όντως υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις διάφορες γενιές των γυναικών».

Οι γυναίκες, όσο πιο νέες είναι, θεωρούν πλέον πιο εύκολο να μιλήσουν με τον σύντροφό τους για τις φαντασιώσεις τους και τις στάσεις που τις ευχαριστούν περισσότερο, γεγονός που το βρίσκουν πολύ θετικό.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση οι γυναίκες δεν φοβούνται πια να πάρουν πρωτοβουλίες την στιγμή της πράξης αλλά ούτε και να ζητήσουν κάποια φαντασίωσή τους από τους συντρόφους τους. Η αντίληψη ότι ο άντρας είναι αυτός που καθοδηγεί το παιχνίδι και η γυναίκα απλά αποδέχεται ή αρνείται την ιδέα του είναι πια ένας μύθος που βασίζεται στα κοινωνικά μας στερεότυπα. Υπάρχουν πλέον πολλές γυναίκες οι οποίες παίρνουν τον ρόλο του καθοδηγητή.

Τέλος, είναι πολύ ενθαρρυντικό να μάθετε ότι τέσσερις στις πέντε γυναίκες δεν ντρέπονται για τις επιθυμίες τους!

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΚρήτη | Σταμάτησε για τσιγάρα και τον πάτησε αυτοκίνητο | Photo
Επόμενο άρθροΤι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 2 Μαίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ