Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που λένε οι άνδρες

Γενικώς, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, πρέπει να παραδεχθούμε ότι οι άνθρωποι λένε ψέματα. Όχι απαραιτήτως μεγάλα και όχι απαραιτήτως σημαντικά, αλλά λένε ψέματα.

Συνήθως, λένε τα λεγόμενα «λευκά ψέματα» ή μισές αλήθειες. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε έναν άνδρα να σας πει ψέματα, αυτή είναι η μία και μόνη ερώτηση που πρέπει να του κάνετε:

«Ποιο είναι το μέγεθος του μορίου σου;».

Σύμφωνα με διεθνή έρευνα που πραγματοποίηση ένα σάιτ γνωριμιών, διαπιστώθηκε ότι οι περισσότεροι άνδρες που συμμετείχαν στην έρευνα έτειναν να… προσθέτουν μήκος στο πέος τους.

Αντιθέτως, οι γυναίκες που απάντησαν σε σχετικό ερώτημα έδιναν μικρότερα μεγέθη μορίων απ’ όσο οι άνδρες, με αποτελέσματα λίαν διασκεδαστικά: π.χ. στις ΗΠΑ ο μέσος όρος μήκους σύμφωνα με τους άνδρες ήταν 18,1 εκατοστά και σύμφωνα με τις γυναίκες ήταν 17,4 εκατοστά.

Τις μεγαλύτερες υπερβολές σχετικά με το μήκος του μορίου τους τις λένε οι Αυστραλοί, ενώ -ω, της εκπλήξεως- οι Ινδοί είναι πιο μετριοπαθείς από την ίδια την πραγματικότητα. Κατά μέσο όρο, πάντως, οι άνδρες έχουν την τάση να προσθέτουν μήκος της τάξεως του 5,6%…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΦρικιαστικές αποκαλύψεις στην Κύπρο! | Την κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ
Επόμενο άρθροΦρίκη… Το αίμα στο κλουβί των ροτβάιλερ ανήκει στην 46χρονη που βρέθηκε νεκρή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ