Αυτόφωρη διαδικασία για τον Γιώργο Λιάγκα! Τι συνέβη; | Video

αυτόφωρη-διαδικασία-για-τον-γιώργο-λι-498292

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του παρουσιαστή και δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα κατέθεσε η Αθηναΐς Νέγκα, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Η μήνυση αφορά τα όσα ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής σχετικά με την παρουσία της Αθηναΐς Νέγκα, στην τηλεοπτική εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΙ με τον Βαγγέλη Περρή.

«Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3. Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Το επίμαχο απόσπασμα με τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα:

altsantiri.gr

One thought on “Αυτόφωρη διαδικασία για τον Γιώργο Λιάγκα! Τι συνέβη; | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook