Αυτός είναι ο ιδανικός αριθμός σεξουαλικών συντρόφων που πρέπει να έχει κανείς στη ζωή του

Μην αναρωτιέστε πια αν ο αριθμός των ανδρών ή των γυναικών που έχετε κάνει σεξ στη ζωή σας είναι υπερβολικός ή όχι. Μια ιστοσελίδα για παντρεμένους ανακάλυψε τον ιδανικό αριθμό των ερωτικών συντρόφων που πρέπει να έχει κανείς για να είναι έμπειρός αλλά όχι ασύδοτος.

Πρόκειται για τα ευρήματα μιας έρευνας η οποία ονομάστηκε «BS» από την ιστοσελίδα γνωριμιών «Illicit Encounters». Ναι σωστά καταλάβατε είναι ένα σάιτ που ο μόνος σκοπός του είναι να βοηθά παντρεμένους ανθρώπους να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις. Οι χρήστες του ιστότοπου λοιπόν αποφάνθηκαν με πόσους άνδρες ή γυναίκες πρέπει να έχει πάει κανείς ώστε να έχει αρκετές σεξουαλικές εμπειρίες χωρίς όμως να έχει ξεπεράσει τα όρια.

Σύμφωνα με την έρευνα το 40% των ανδρών και το 49% των γυναικών θεωρούν ότι από 10 έως 14 σεξουαλικοί παρτενέρ είναι ο καλύτερος αριθμός. Το ιδανικό ωστόσο είναι οι 12. Έχοντας 12 διαφορετικούς σεξουαλικούς συντρόφους σημαίνει σύμφωνα με το σάιτ ότι: «είσαι σεξουαλικά περιπετειώδης, ελεύθερος και παροδικός».

Το 70% των ανδρών και το 66% των γυναικών που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα θεωρούν ότι έχοντας λιγότερους από 10 παρτενέρ είναι κανείς: «άπειρος σεξουαλικά και καθόλου περιπετειώδης στο κρεβάτι». Ωστόσο ούτε τα άκρα φαίνεται να υποστηρίζουν οι χρήστες, εφόσον αν έχεις πάνω από 19 διαφορετικούς συντρόφους σημαίνει ότι «είσαι υπερβολικά πρόθυμος να πηγαίνεις από παρτενέρ σε παρτενέρ ή απλά υπερβολικά εγωιστής και δύσκολος στο να ικανοποιηθείς».

Αναφορικά όμως με ένα άλλο αμφιλεγόμενο ερώτημα οι ανδρικές και οι γυναικείες απόψεις στην ιστοσελίδα διίστανται. Το ερώτημα είναι πρέπει κανείς να αποκαλύπτει με πόσους ανθρώπους έχει κάνει σεξ στη ζωή του μέχρι στιγμής; Εκεί υπάρχει μια διαφωνία. Το 53% των ανδρών απάντησε ότι θέλει να γνωρίζει με πόσους έχει πάει το άτομο που θα συνευρεθεί ερωτικά, ενώ μόνο το 45% των γυναικών απάντησε το ίδιο. Ένας ομιλητής για τα θέματα της απιστίας, ο Κρίστιαν Γκράντ σχολίασε σχετικά με τα ευρήματα αυτά: «Είμαστε περισσότερο ελεύθεροι, ανεκτικοί και σεξουαλικά περιπετειώδεις από ότι ήμασταν παλιά, οπότε το παιχνίδι των αριθμών μετράει.

Η καλή σεξουαλική σύνδεση είναι ακρογωνιαίος λίθος σε κάθε στέρεα σχέση, επομένως αν κάποιος υστερεί σε σεξουαλική εμπειρία, είναι λίγο πιο συντηρητικός στο κρεβάτι είναι μια λογική αιτία για να ανησυχούν κάποιοι άνθρωποι. Οι άνδρες είναι κάπως πιο συνειδητοποιημένοι όταν πρόκειται για το θέμα του ανταγωνισμού.

Έχουν ανάγκη να γνωρίζουν με πόσους ανθρώπους έχει κοιμηθεί ο σύντροφος τους, κάτι που απορρέει από τον ανταγωνισμό. Θέλουν να φαίνονται ως μεγαλύτεροι και καλύτεροι. Είτε αυτό προέρχεται από πραγματική επιθυμία να ικανοποιήσουν τον ή την σύντροφο τους ή για να ικανοποιήσουν το δικό τους εγώ. Οι γυναίκες ωστόσο είναι ικανοποιημένες με το να απολαμβάνουν την στιγμή, χωρίς να σκέφτονται τις εμπειρίες του παρελθόντος».

Πηγή: athensvoice.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Ο Σύλλογος Γυναικών συμμετέχει στην απεργία της 17ης Μαΐου
Επόμενο άρθροΠώς θα προστατέψετε τον υπολογιστή σας μετά την κυβερνοεπίθεση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ