Αυτοί είναι οι νέοι τομεάρχες για τη ΝΔ στην Κρήτη | Όλα τα ονόματα

αυτοί-είναι-οι-νέοι-τομεάρχες-για-τη-νδ-320604

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, οι νομαρχιακές οργανώσεις της ΝΔ της Κρήτης, μίλησαν για αξιοποίηση των στελεχών και ανανέωση εν όψει των επερχόμενων εκλογών με ιδιαίτερες επαινετικές αναφορές στον πρόεδρο του κόμματος

Στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του κόμματος, η ΝΔ ανακοίνωσε τους τομεάρχες οργανωτικού ανά την Ελλάδα. Οι τέσσερις νέοι τομεάρχες στην Κρήτη είναι:

  • Νομαρχιακή Οργάνωση Χανίων: Καρινιωτάκης Θεμιστοκλής
  • Νομαρχιακή Οργάνωση Ηρακλείου: Τζερνιάς Παντελής
  • Νομαρχιακή Οργάνωση Λασιθίου: Μαρής Στέργιος
  • Νομαρχιακή Οργάνωση Ρεθύμνου: Λυρώνης Ιωάννης

Η ανακοίνωση των ΝΟΔΕ της Κρήτης:

«Στόχος όλων μας είναι η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτη δύναμη στην Κρήτη στις επερχόμενες εκλογές.

Η δράση που αναπτύσσει το κόμμα σε όλη την Ελλάδα, η «Συμφωνία Αλήθειας» που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, η κινητικότητα και ο ρυθμός που δίνει καθημερινά σε όλη τη Χώρα ο Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης φέρνουν κάθε μέρα και πιο κοντά το στόχο της πρωτιάς στην Κρήτη.

Η ενδυνάμωση των οργανώσεων του κόμματος, η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού μέσα από ένα πάντρεμα αξιοποίησης παλιών έμπειρων στελεχών, αλλά και νέων στελεχών με φρέσκιες ιδέες και διάθεση προσφοράς, αποτελούν βασικό άξονα της στρατηγικής της ΝΔ. Επιστέγασμα αυτής αποτελεί και ο ορισμός αξιόλογων στελεχών στις περιφερειακές-νομαρχιακές οργανώσεις του κόμματος.

Η ΝΔ κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς με την αξιοποίηση των στελεχών της, την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, με συνεχείς περιοδείες σε όλη την Ελλάδα ώστε να μεταδοθεί το μήνυμα της «Συμφωνίας Αλήθειας» σε όλους τους Έλληνες.

Με τελική απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ κ. Β. Σπανάκη, Η Γραμματεία Οργανωτικού της ΝΔ ορίζει 66 Τομεάρχες – Συνδέσμων μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού και των περιφερειακών-νομαρχιακών οργανώσεων της παράταξης με στόχο την επίτευξη καλύτερου συντονισμού και αποτελεσματικότητας στη λειτουργία του κόμματος και στην διάχυση του μηνύματος της «Συμφωνίας Αλήθειας» στην κοινωνία.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook