Αυτοί είναι οι δυο Χανιώτες φωτογράφοι που σάρωσαν τα βραβεία!

αυτοί-είναι-οι-δυο-χανιώτες-φωτογράφο-179764

Σάρωσαν τα Διεθνή βραβεία δύο Χανιώτες φωτογράφοι.

Οι γνωστοί φωτογράφοι των Χανίων Μπαλαδάκης Γιώργος και ο καθηγητής και φωτογράφος Μπασιάς Νικόλαος έλαβαν μέρος στο 2nd OLYMPIC PHOTO CIRCUIT 2014 International Photographic salon of fine art photography. Αυτό αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America), UPI (United Photographers International), FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας.

Οι φωτογραφίες των Χανιωτών φωτογράφων Μπαλαδάκη Γιώργου και Μπασιά Νικόλαου διακρίθηκαν ανάμεσα σε 11.000 περίπου φωτογραφίες, από όλο τον κόσμο, που έλαβαν μέρος.

Στην κατηγορία “Open Color “ ο Γιώργος Μπαλαδάκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο FIAP και δίπλωμα στην κατηγορία ‘Nature-Φύση’.

ΜΠΑΛΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ_

BALADAKIS_GEORGE_-_ABANDONMENT_1_FIAP_GOLD_MEDAL

Ο Μπασιάς Νικόλαος συμμετείχε στην κατηγορία ‘Monochrome- Ασπρόμαυρο’ όπου και απέσπασε τον Τιμητικό Έπαινο της FIAP.

BASIAS_NIKOLAOS_-_OLD_MAN_FROM_KANDANOS_FIAP_HONORABLE_MENTI_

mpasiasnikos

Να υπενθυμίσουμε ότι η FIAP αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Διεθνή Φωτογραφικό Οργανισμό που είναι αναγνωρισμένος από την ΟΥΝΕΣΚΟ, καθώς και ότι ο Μπασιάς Νικόλαος είχε κερδίσει την Άνοιξη του 2014 το Πρώτο Βραβείο στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Planta Europa.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook