Αυτή είναι η πιο «κολασμένη» στροφή του κόσμου | Video

αυτή-είναι-η-πιο-κολασμένη-στροφή-το-702847

Σε ένα χωριό στο νοτιοανατολικό τμήμα της Εσθονίας υπάρχει μια πίστα που δεν είναι υπερβολή να πούμε πως διαθέτει μια από τις πιο προκλητικές και συνάμα θεαματικές στροφές στον κόσμο.

Για κάθε οδηγό αποτελεί πρόκληση το πέρασμα από την «Eau Rouge» του Σπα ή την «Corkscrew» της Λαγκούνα Σέκα που θεωρούνται οι απόλυτες δοκιμασίες, λόγω της υψομετρικής διαφοράς που υπάρχει.

Σε αυτές εύκολα μπορεί να χωρέσει και η επονομαζόμενη στροφή «Roller Coaster From Hell» που βρίσκεται στο Kehala Ring, μια πίστα που βρίσκεται στο ομώνυμο χωριό (Κεχάλα) και φιλοξενεί μεταξύ άλλων και αγώνες του Πρωταθλήματος drift Εσθονίας (NEZ Drift Championship).

Μια κατηφορική ανοιχτή στροφή στην οποία τα αγωνιστικά που έρχονται με φόρα εκτοξεύονται και προσγειώνονται με το πλάι ντριφτάροντας. 

Το τέλειο πλασάρισμα προφανώς και αποτελεί μια δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή για τους οδηγούς που αναζητούν το θέαμα, ενώ δεν λείπουν και οι άτυχες στιγμές.

Πραγματικά από τις πιο εντυπωσιακές στροφές που έχουμε δει και μπορείτε να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι στα βίντεο του θέματος.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook