Αυτές είναι οι… πιο δημοφιλείς ερωτικές φαντασιώσεις των γυναικών

sxeseis_fantasiaΟι γυναίκες αγαπούν το σεξ. Επειδή αγαπούν το σεξ τόσο πολύ, έχουν και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις που πηγαίνουν με την αγάπη για το σεξ.

Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς ερωτικές φαντασιώσεις που έχουν οι γυναίκες.

Ξεκινήστε με την ενσωμάτωση αυτών των φαντασιώσεων στη σεξουαλική σας ζωή(όσο είναι αυτό δυνατό).
Από τις 2000 γυναίκες που ρωτήθηκαν, οι ακόλουθες 9 εμφανίστηκαν συχνότερα.

  • Κυριαρχία

Υπάρχουν ημέρες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα σχοινί για να δέσουν τα χέρια και τα πόδια σας στο κρεβατι και να έχουν τον πλήρη έλεγχο.Θέλουν να σας πιπιλίζουν μέχρι να είστε στο χείλος της κορύφωσης και στη συνέχεια να σταματήσουν και να γλείφουν το εσωτερικό των μηρών σας.
Ονειρεύονται να φορούν μαύρα εσώρουχα και ίσως ακόμη να σας χτυπούν, δεδομένου ότι θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να είναι οι π……. που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε στην κρεβατοκάμαρα.

 

  • Υποταγή

Κάθε γυναίκα επιθυμεί ότι ο άνθρωπος της θα αναλάβει τον έλεγχο στο κρεβάτι και θα την κάνει να νιώθει σαν να είναι σε πλήρη υποταγή.
Είτε πρόκειται να δέσετε τα χέρια της στο κρεβάτι ή πιέζοντας το σώμα της στον τοίχο καθώς αυτή σας απωθεί ,είτε αυτό είναι το τράβηγμα των μαλλιών της, κάθε γυναίκα θέλει να αισθάνεται ότι ο άνθρωπος της την επιθυμεί τόσο πολύ ώστε δεν μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό του.

 

  • Παιχνίδια ρόλων

Είτε είστε ο γιατρός, ή ένας συνάδελφος , παίζοντας σε μια φαντασίωση που είστε κάποιος άλλος θα κάνει θαύματα στην ερωτική της διάθεση .
zeygari_krevati3Γιατί όταν παίζουμε ένα χαρακτήρα διαφορετικό από το δικό μας,οι συμπεριφορές δεν είναι δικές μας, αλλά των χαρακτήρων. Γι ‘αυτό και δε χρειάζεται να σκεφτούμε πως θα ερμηνευτούν οι πράξεις μας .Έξαλλου δεν είμαστε εμείς αλλά ο ρόλος.

  • Ο άγνωστος

Πολλές γυναίκες ποτέ δεν θα εμπλακούν σε σεξουαλική επαφή με κάποιον πραγματικά άγνωστο , αλλά βλέπουν κάποιους που θα επιθυμούσαν να έχουν μια σεξουαλική εμπειρία μαζί τους χωρίς να πουν ούτε μια λέξη για τον εαυτό τους.
Δεν υπάρχουν ονόματα, δεν υπάρχει λόγος, ούτε τίποτα, απλώς ωμό, τρελό σεξ.

  • Με δυο άντρες

Ένα τρίο με δύο άνδρες είναι ψηλά στην λίστα των ερωτικών φαντασιώσεων των γυναικών.Δεν μιλάμε σεξ τύπου πορνό, αλλά για δύο άνδρες που πραγματικά θα της δώσουν κάποια σοβαρή σεξουαλική προσοχή, όπου η προσοχή είναι τελείως πάνω της και η ικανοποίηση της είναι εγγυημένη.

  • Με μια άλλη γυναίκα

Σχεδόν κάθε γυναίκα που μίλησε φανταζόταν να είναι με μια άλλη γυναίκα. Αναρωτιούνται για την απαλότητα της και τη γεύση των χειλιών της .
Το φιλί είναι ο νούμερο ένα λόγος για τον οποίο οι γυναίκες θέλουν να είναι με μια άλλη γυναίκα. Η απαλότητα ήταν ο δεύτερος λόγος.

  • Βιασμός

Αν και δεν είναι πραγματικά βιασμός,σχεδόν όλες οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα είπαν ότι θα ήθελαν να βιαστούν από τον εραστή τους.Φαντασιώνονται να παλεύουν καθώς αυτός σκίζει τα εσώρουχά τους και επιβάλει τον τρόπο του.Ο αγώνας τις κάνει να αισθάνονται σαν να μην έχουν κανέναν έλεγχο και ως εκ τούτου, δεν έχουν και την ευθύνη (οι γυναίκες διδάσκονται να μην αναζητούν σεξ και αυτό βοηθά κατευνάσει την ενοχή τους).

 

Μερικές γυναίκες θέλουν και κάποια κοσμητικά επίθετα , ενώ μερικές λένε ότι υπάρχει κάποια ευχαρίστηση σε μικρά ποσοστά πόνου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πολλές γυναίκες θέλουν να κυριαρχηθούν σεξουαλικά από αυτούς που θεωρούν σημαντικούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ