Ασυγκράτητη 50άρα παρενοχλεί σεξουαλικά 35χρονο | Καταδικάστηκε αλλά… συνεχίζει

sexΜία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ενός 35χρονου από μια 50χρονη πρώην συνάδελφό του προκάλεσε την απορία τόσο των δικαστών όσο και του ακροατηρίου, όταν έπειτα από σχετικές συστάσεις της προέδρου προς την 50χρονη να σταματήσει τη συνεχιζόμενη παρενόχληση του νεαρού άντρα, εκείνη απάντησε πως… δεν μπορεί να το εγγυηθεί.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το δικαστήριο κατά τη συνεκδίκαση των υποθέσεων, σε δεύτερο βαθμό, που αφορούσαν στην 50χρονη γυναίκα, της επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους κατά συγχώνευση. Να σημειωθεί πως η κατηγορούμενη είχε συλληφθεί στο παρελθόν καθώς είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε κάνει σε βάρος της ο 35χρονος, σύμφωνα με τα οποία απαγορεύονταν να τον προσεγγίσει.

Η συνεχιζόμενη μέχρι και σήμερα σεξουαλική παρενόχληση του 35χρονου από την 50χρονη, μέσω sms, e-mail και μηνύματα στο facebook, έχει αναστατώσει τη ζωή του νεαρού άνδρα και της μνηστής του. Ωστόσο, παρά τις συστάσεις της προέδρου προς την κατηγορούμενη ώστε οι ζωές όλων να επανέλθουν σε φυσιολογικούς ρυθμούς εκείνη δεν έδειξε διάθεση απόλυτης συμμόρφωσης.

Μάλιστα, κατά την ακροαματική διαδικασίας, η 50χρονη φαίνεται πως δεν μπόρεσε ν’ αντισταθεί στην παρουσία του 35χρονου και αποπειράθηκε να τον προσεγγίσει παρά το γεγονός ότι αυτός συνοδεύονταν από τη μνηστή του.

Πηγή: protothema

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ καιρός στην Κρήτη σήμερα Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου
Επόμενο άρθροΔημόσιος υπάλληλος ζητά απεγνωσμένα… γραφείο και καρέκλα για να δουλέψει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ