Αστυνομικός έκλεινε ραντεβού για ερωτικά παιχνίδια στις περιπολίες του

αστυνομικός-έκλεινε-ραντεβού-για-ερω-277652

Έναν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα τρόπο είχε βρει ο Αμερικανός Bryan D. Lee να εκτελεί το καθήκον του ως αστυνομικός. Χρησιμοποιώντας το site γνωριμιών και ραντεβού Craiglist έψαχνε για γυναίκες οι οποίες θα ήταν διαθέσιμες για «σεξ κατά τον αστυνομικό έλεγχο στον δρόμο». Θεωρώντας ότι είναι μία από τις μεγάλες φαντασιώσεις των γυναικών, ο Lee ψάρευε τα θύματά του μέσω αγγελιών από το 2010, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Το Κάστρο της Τροίας».

Σε μία από τις αγγελίες του που ανακάλυψαν ο αθεόφοβος Lee έγραφε: «Είμαι ένας Φύλακας του Νόμου. Αν σας ενδιαφέρει το σεξ κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, πείτε το μου. Σήμερα εργάζομαι μέχρι τις 10, έτσι θα έχετε αρκετό χρόνο για να επιστρέψετε έγκαιρα στο σπίτι. Είμαι αληθινός αστυνομικός και ανυπομονώ να σας συναντήσω».

Λίγες μέρες αργότερα, επέστρεψε μέ μία νέα αγγελία: «Τι θα λέγατε να «ικανοποιούσατε» έναν αστυνομικό που θα σας είχε συλλάβει; Αν αυτό σας ακούγεται διεγερτικό, εγώ μπορώ να ικανοποιήσω κάθε φαντασίωσή σας».

Το πρόβλημα για τον Lee ήταν ότι εκτός από τις γυναίκες που ανταποκρίνονταν στο ερωτικό του κάλεσμα, τις συνομιλίες παρακολουθούσε και η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας. Και τον Απρίλιο συνελήφθη και καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης για σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε γυναίκες, κατά την διάρκεια της άσκησης του καθήκοντός του.

Στα στοιχεία που ήρθαν στην δημοσιότητα για την δράση του, τα διαπιστωμένα περιστατικά είναι τέσσερα μέχρι στιγμής. Το πιο χαρακτηριστικό είναι αυτό που καταγράφεται από την κάμερα του περιπολικού, το οποίο έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου του 2013. Σ’ αυτό βλέπουμε τον αστυνομικό να σταματά ένα αυτοκίνητο με δύο γυναίκες, και όταν μία από αυτές αρχίζει να παίζει το παιχνίδι του, αυτός της ζητά το δίπλωμά της, και τις λέει ότι θα παίξουν μόνο όταν κλείσει την κάμερα.

Ενώ μία άλλη γυναίκα, κατηγόρησε τον Lee ότι μετά τον έλεγχο στον δρόμο, με την δικαιολογία ότι δεν ήταν νηφάλια, την οδήγησε στο σπίτι της και της επιτέθηκε σεξουαλικά έχοντας κλείσει την κάμερα και το μικρόφωνο που υποχρεούται να φέρει. Η γυναίκα τον είχε καταγγείλει, και παρά το ότι στην αρχή η αστυνομία δήλωσε ότι πρόκειται για παρεξήγηση, από εκείνη την στιγμή άρχισαν να ψάχνουν την διπλή ζωή του αστυνομικού μέχρι να φτάσουν τελικά στην σύλληψή του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook