Αρχιμανδρίτης πλάκωσε στα χαστούκια αστυνομικίνα

αρχιμανδρίτης-πλάκωσε-στα-χαστούκια-173659

papasΤο απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αρχιμανδρίτη σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής κατά την διάρκεια τροχονομικού ελέγχου στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών, όταν ένα συνεργείο της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, έκανε ελέγχους στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας.

Του τμήματος της Τροχαίας που πραγματοποιούσε τους ελέγχους, ηγούνταν μία ανθυπαστυνόμος, η οποία σταμάτησε τον ιερωμένο, αφού το ραντάρ έδειξε πως έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Όσο η γυναίκα αστυνομικός έλεγχε τα χαρτιά του αυτοκινήτου, υπήρξε μία φραστική αντιπαράθεση με τον Αρχιμανδρίτη να την αποκαλεί «γαϊδούρα».

Σύμφωνα με την αστυνομικό, ο ιερωμένος προσπάθησε και να την χαστουκίσει και τότε προσπάθησε να προστατευτεί με τα χέρια της, όμως υποστηρίζει πως από το χτύπημα που δέχτηκε, της έπεσε το μπλοκ από τα χέρια, της έφυγαν τα γυαλιά από το πρόσωπο, ενώ πέφτοντας χτύπησε και το κεφάλι της στις μπάρες της εθνικής οδού.

Η ανθυπαστυνόμος δεν είχε τις αισθήσεις της για περίπου δέκα λεπτά, ενώ ο Αρχιμανδρίτης έγινε… «καπνός» μόλις η γυναίκα έπεσε στο οδόστρωμα

Όταν συνήλθε η αστυνομικός, κατήγγειλε σε συναδέλφους της όσα είχαν συμβεί, με τον Αρχομανδρίτη να αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Αρχιμανδρίτης είναι από τη Φθιώτιδα και έχει μοναστήρι στην ανατολική Φθιώτιδα, ενώ παράλληλα υπηρετεί και στη Μονή Πετράκη της Αρχιεπισκοπής στην Αθήνα, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.

Πηγή: lamiareport.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook