Αρχίζουν στα Χανιά τα γυρίσματα του νέου σήριαλ του Θοδωρή Παπαδουλάκη

αρχίζουν-στα-χανιά-τα-γυρίσματα-του-νέ-367014

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης ξαναχτυπά!

Ο Χανιώτης σκηνοθέτης σχεδόν έξι χρόνια μετά το «Νησί», την τηλεοπτική σειρά του Mega που σημείωσε τεράστια επιτυχία και άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο, είναι έτοιμος να σκηνοθετήσει τη νέα του δουλειά.

Πρόκειται για μία τηλεοπτική σειρά τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν στα μέσα Μαϊου και θα πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου στα Χανιά. Σύμφωνα  με πληροφορίες, θα είναι μία μεγάλη και ακριβή για τα σημερινά τηλεοπτικά δεδομένα, παραγωγή. Μάλιστα στελέχη του Alpha ήρθαν πρόσφατα στα Χανιά και συζήτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον ταλαντούχο σκηνοθέτη.

Η σειρά η οποία αυτή την εποχή προβάλλεται και από το BBC, βασίζεται στο σίριαλ «The A Word» της Keshet και πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας, η ζωή της οποίας αλλάζει ξαφνικά όταν ο εξάχρονος γιος, που θεωρούν ιδιοφυΐα στη μουσική, διαγιγνώσκεται με αυτισμό. Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια κωμόπολη των Χανίων με φόντο τα Λευκά Όρη.

protopappaΗ σειρά θα λέγεται «Η λέξη που δεν λες» και θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τον Alpha.

Τη διασκευή σεναρίου έχει αναλάβει η Κατερίνα Γιαννάκου, ενώ μέχρι στιγμής έχουν «κλείσει» οι ηθοποιοί Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα.

mpismpikis

ImageHandlerΣύμφωνα με πληροφορίες, σε συζητήσεις βρίσκονται ακόμα ο Γιάννης Φέρτης και η Μαρίνα Ψάλτη.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Αρχίζουν στα Χανιά τα γυρίσματα του νέου σήριαλ του Θοδωρή Παπαδουλάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook