Από τα Χανιά στη Βενετία… Παραμυθένιος γάμος για την Έλβη Στασσίνου – Επόμενος στόχος η Βουλή | Photos

Σε μία ρομαντική τελετή, στην όμορφη Βενετία, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, η δικηγόρος του Δήμου Χανίων και υποψήφια Βουλευτής στις προηγούμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, Έλβη Στασσίνου.
Η Έλβη και ο σύζυγος της παρότι είναι ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο εδώ και δυόμιση χρόνια, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν και θρησκευτικό γάμο στην Βενετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον, το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί χωρίς την παρουσία φίλων ή συγγενών. “Ήθελαν να κάνουν το γάμο των ονείρων τους χωρίς υπερβολές και δεξιώσεις. Η Βενετία, είναι η αγαπημένη τους πόλη και για αυτό παντρεύτηκαν εκεί” δήλωσε στο zarpanews.gr, φίλος του ζευγαριού.

Πέρα από την σεμνή τελετή και την πανέμορφη νύφη που έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, το νυφικό μαγνήτισε τα βλέμματα καθώς ήταν ολόλευκο, με δαντελένιες λεπτομέρειες και έδενε με το απόλυτα ρομαντικό φόντο της Βενετίας.

Μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, το ζευγάρι αφέθηκε στα χέρια ενός Ιταλού φωτογράφου, που τους αποτύπωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους.

 Το zarpanews.gr σας εύχεται να είστε πάντα ευτυχισμένοι.

loading...