Από τα Χανιά στην Άρτα

από-τα-χανιά-στην-άρτα-585737

Κοντά στην απόκτηση δυο ποδοσφαιριστών που είχαν πέρσι τη βάση τους στο Νομό Χανίων, βρίσκεται η ΑΕ Καραϊσκάκης.

Οι δύο παίκτες στους οποίους βρίσκεται πολύ κοντά η διοίκηση και ο βασικός χρηματοδότης της αρτινής ομάδας, Οδυσσέας Δράκος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του artagoal.gr, είναι οι Παντελής Θεολόγου και Νικηφόρος Τσοντάκης.

Ο πρώτος (αριστερά) είναι 26 χρονών (1,89μ.), αριστεροπόδαρος, κεντρικός αμυντικός, με καταγωγή από την Πρέβεζα, και έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Football League (46 συμμετοχές και 2 γκολ σε επαγγελματικές κατηγορίες) , ενώ τον Ιανουάριο του ’14 τον απέκτησε ο Ατρόμητος που αγωνιζόταν στη Superleague. Ο Θεολόγου έχει αγωνιστεί ακόμα σε Σούλι Παραμυθιάς, Αμβρακικό Βόνιτσας, Πρέβεζα, Εθνικό Αστέρα, Καλλιθέα, ΟΦΗ και ΑΟ Χανιά.

Ο Τσοντάκης (δεξιά) είναι 23 χρονών, δεξιός μπακ αλλά μπορεί αν χρειαστεί να αγωνιστεί και αριστερά. Ξεκίνησε από την Κ20 του Πλατανιά για να ακολουθήσουν στη συνέχεια η πρώτη ομάδα του Πλατανιά και ο Κισσαμικός, όπου αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια. Με τον Πλατανιά που αγωνιζόταν στη Superleague πραγματοποίησε 12 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ με τον Κισσαμικό 38 συμμετοχές.

Πηγή: artagoal.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook